Здравейте колеги имам следния проблем от извесно време: При запалване сутрин двигатеря тръгва на 2000 оборота и варира между 1500 и 2200 това продължава колкото и време да стои запалена на място.Проблема изчезва когато се покара малко на ниска предавка бавно съответно на ниски обороти.При гасене и следващо запалване след като вече един път се е нормализирало всичко е наред.Проевява се пак при неработил двигател за няколко часа не по малко от 3-4.Скоро преди да се поеви ефекта е сменян въздушен филтър незнам дали това би могло да има някаква връзка. Ако някой има представа от какво може да е нека сподели.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 97 1.6 бензин, 2000 оборота при първо запалване
Collapse
X
-
Re: Браво 97 1.6 бензин, 2000 оборота при първо запалване
theonion написа:Здравейте колеги имам следния проблем от извесно време: При запалване сутрин двигатеря тръгва на 2000 оборота и варира между 1500 и 2200 това продължава колкото и време да стои запалена на място.Проблема изчезва когато се покара малко на ниска предавка бавно съответно на ниски обороти.При гасене и следващо запалване след като вече един път се е нормализирало всичко е наред.Проевява се пак при неработил двигател за няколко часа не по малко от 3-4.Скоро преди да се поеви ефекта е сменян въздушен филтър незнам дали това би могло да има някаква връзка. Ако някой има представа от какво може да е нека сподели.Благодаря предварително.Fiat Brava 1,6 16V 103
-
Re: Браво 97 1.6 бензин, 2000 оборота при първо запалване
pkrastev87 написа:Братле , според мен филтърът няма общо с това ! И мисля , че е нормално когато колата ти е студена да държи високи обороти , тъй като е с автоматичен смукач . Според мен това не бива да те притеснява !
Коментар
-
dudulia написа:Ами колега,вариантите не са много. Провери МПХ като за начало.ПОчисти го,смажи го и след това един ресет на ЕКУ-то.
Коментар
-
theonion написа:dudulia написа:Ами колега,вариантите не са много. Провери МПХ като за начало.ПОчисти го,смажи го и след това един ресет на ЕКУ-то.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар