pkrastev87 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Brava 1,6 16V 103 - HELP
Collapse
X
-
Не карайте колата си по-бързо, отколкото лети вашия ангел-спасител!!!
Фиат Браво:1,6V 103hp 1996
-
pkrastev87 написа:Днес сутринта ( след вчерашните ядове ) запали от 1 път , а сега на обяд при въртене се чува стържене ( някакъв гаден звук ) и не върти двигателя . Може би са четките на стартера или греша ??? Иначе досега нямах ядове с паленето ( сега вече на бензин отказа ) !!!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
cveteca написа:pkrastev87 написа:cveteca написа:Можеш ли или не да палиш на бензин?Иначе за придърпването,щом си с газова съм почти сигурен че е от запушени дюзи.Ходи да ти ги почистят(струва около 80-100 лв).Виж проблема с гасненето може да е по сериозен.Има един вариант който наскоро се случи при мен,ама кажи първо дали пали на бензин или не?Fiat Brava 1,6 16V 103
Коментар
-
blondi_74
Слав написа:pkrastev87 написа:Днес сутринта ( след вчерашните ядове ) запали от 1 път , а сега на обяд при въртене се чува стържене ( някакъв гаден звук ) и не върти двигателя . Може би са четките на стартера или греша ??? Иначе досега нямах ядове с паленето ( сега вече на бензин отказа ) !!!
Коментар
-
Слав написа:pkrastev87 написа:Днес сутринта ( след вчерашните ядове ) запали от 1 път , а сега на обяд при въртене се чува стържене ( някакъв гаден звук ) и не върти двигателя . Може би са четките на стартера или греша ??? Иначе досега нямах ядове с паленето ( сега вече на бензин отказа ) !!!Fiat Brava 1,6 16V 103
Коментар
-
cveteca написа:Един познат наскоро имаше подобен проблем (с Хонда) и се оказа бендикс(макар че не знам какво точно е това).Ако е това,не е голям проблем защото ремонта му излезе 30-40 лв.Fiat Brava 1,6 16V 103
Коментар
-
blondi_74
pkrastev87 написа:cveteca написа:Един познат наскоро имаше подобен проблем (с Хонда) и се оказа бендикс(макар че не знам какво точно е това).Ако е това,не е голям проблем защото ремонта му излезе 30-40 лв.
Коментар
-
А сега какво ми дойде на главата ! НЕ ПАЛИ И НЕ ВЪРВИ НА БЕНЗИН !!! Паля на газ и си карам на газ цял ден ( като паля на бензин стартера си върти , но не става - подавам баз , правя струвам - няма майка ... ) . Със сменен бендикс съм и вчера като я взимах от серзива си запали , днес сутринта малко зор видях докато запаля , а сега не иска изобщо . Уж най-добрия майстор я орпара ала-бала ( сега му звъннах и оня вика " каквото е станало станало е ... карай я на газ и ела утре да я видя " ?!?!?!Според вас какво е това " станалото " ????Fiat Brava 1,6 16V 103
Коментар
-
blondi_74
pkrastev87 написа:А сега какво ми дойде на главата ! НЕ ПАЛИ И НЕ ВЪРВИ НА БЕНЗИН !!! Паля на газ и си карам на газ цял ден ( като паля на бензин стартера си върти , но не става - подавам баз , правя струвам - няма майка ... ) . Със сменен бендикс съм и вчера като я взимах от серзива си запали , днес сутринта малко зор видях докато запаля , а сега не иска изобщо . Уж най-добрия майстор я орпара ала-бала ( сега му звъннах и оня вика " каквото е станало станало е ... карай я на газ и ела утре да я видя " ?!?!?!Според вас какво е това " станалото " ????
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар