Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Опушена нова свещ оправя ли се ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Опушена нова свещ оправя ли се ?

Привет колеги.Имах един проблем с колата.След смяна на свещи БОШ карах 20-на дена вървеше перфектно колата и изведнъж взе да тресе и работи неравномерно няма ускорение работи на около 3 цилиндъра според ,,майсторът" Разменихме местата на свещите и на трети цилиндър чистата свещ се опуши отново.Решихме да сменим кабелите защото така или инъче не съм ги сменял а е редно.Въпроса ми е след като сложа новите кабели опушената свещ дали ще се изчисти сама и след колко време според вас да чакам да заработи колата нормално ако е от това.?
    предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
    Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Според мен, изобщо проблема ти не е в кабелите.Колегата krasio79_bg знам, че е имал такъв проблем и му е било от това, че гарнитурата на клапаните му е изтървала масло и е зацапвала. Свеща ти ако е нова и се премахне причинителя, смятам че няма да има нужда да я подменяш
    Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
    Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Хм замислих се и за този вариант колега.Само, че преди свеща няма следа като от зацапване от масло.Огледах се и в други теми и не видях такива признаци.
      предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
      Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа

Коментар

доколкото разбирам е зацапан електорада, така че тук никакви гарнитури на клапаните не играят- или пък аз съм разбрал грешно. а свещта няма да се оправи сама, почисти я и я слагай пак
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
        X