Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

пунто - придърпва!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

пунто - придърпва!!!!

от известно време придърпва като давам газ , особено след смяна на скоростите - най-вече на 3-та и четвърта. дали е възможно да е от това, че почти постоянно карам с малко бензин в резервоара и да се е запушило нещо с боклуци?

може да е от 10000 неща, почни по ред какво си сменял какво не? филтри,свещи и т.н :D
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

всички тези неща съм ги сменяла с чисто нови миналия май...

Коментар

А колко километра си навъртял от миналия май ?Предполагам знаеш,че първо проблемите излизат на газ после да бензин... и аз имах привърпване обаче се оказа от лоша газ ...

Коментар

аз съм само на бензин. навъртяла съм около 9 000 км.

Коментар

f706wjr написа:
            аз съм само на бензин. навъртяла съм около 9 000 км.
            Прочел съм грешно ’’като давам газ’’ ами виж как са ти филтрите,свещите започни с по дребните работи ...

Коментар

ма нали съм ги сменила?!?!? а не е ли възможно да е от замърсяване както си мисля? ако сипя от онзи redex?

Коментар

Значи въздушния специално си го виж че може и на 5000км и на 15000км да си замине както и горивния ако се е запушил.. Относно добавките може да опиташ,но не и да прекаляваш ....

Коментар

Благодаря ти! сега сипах малко редекс, и ако не се оправи до утре, ще трябва да се преглеждаме по-сериозно

Коментар

Момент,да погледна в кристалната топка !!!Да почнем от начало - година на производство,модел на мотора(1,1 1,2 1,6 1,8;8V 16V)Кога придърпва - топла,студена или по всяко време?Как пали - от раз или след 2-3 стартирания?Придърпването в целия диапазон на оборотите ли е или примерно в средните или високите обороти?Възможно ли е да придърпва на всички предавки,но ти да го усещаш на 3-та и 4-та?
                    Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

баууууу....разби ме! пунто 1997 год. , 96 к.с. 1.6V. Няма значение дали е топла или студена, придърпва по всяко време щом сменя скоростите и подам газ. като я понасиля малко го преодолява другооо... не се сещам... А, пали от раз- там няма проблеми.... засега де

Коментар

Пробваи първо да смениш бензиностанцията, зареди на ОМВ примерно 100 октана или някакъв по хубав бензин и виж дали има разлика. При моето се усеща. Бях заредил някакъв гаден бензин и като ускорявам с пълна газ се усеща едно леко придърпване, все едно не и стига гориво. След това се оправи като заредих от друго място. Успех!

Коментар

мдаааа, нещо подобно е и при мен.... ще пробвам, благодаря!

Коментар

а слуюайно да ти светва една червена спринцовка на таблото като го прави?Мен малко ми мерише на тръгнал дебитомер или ламбда сонда,
                            Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

не , не светва. това го правеше преди , когато се оказа , че е работела на три цилиндъра, освен товя я бях прегряла и сменях некви гарнитури, глави се шлайфаха .....ама това мина, слава богу.....

Коментар

Working...
                              X