Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

fiat 1.8 16V разход на гориво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

да, горивата определено имат отношение в цялата работа
    Моторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.

Коментар

Мойта,градско 10-11л. извънградско 8л.при нормално каране.

Коментар

Re: fiat 1.8 16V разход на гориво

mishoto написа:
        карам fiat bravo 1.8 16V и ми гори около 15 при нормално каране. Това ми се струва много. Ако може някой със същия двигател да ми сподели разхода си
        Колега моята гореше около 12 / 100 газ . и отидох на газаджия и ся ми годи 10 смесено но и на моита от време на време и става нещо и гори повече може би като помачкам газта :D . Сега съм доволен хем пак си карам до към 5 000 оборота но падна разхода може и от времето да е може от газаджията
        Fiat Brava 1.8 ELX 113 HP
        BMW E46 2.0i 150 HP

Коментар

Re: fiat 1.8 16V разход на гориво

biker_81 написа:
          mishoto написа:
          карам fiat bravo 1.8 16V и ми гори около 15 при нормално каране. Това ми се струва много. Ако може някой със същия двигател да ми сподели разхода си
          Първи зависи как засичаш разхода.Ако е по стрелката значи не е точно засечен.Второ има два типа градско,едното е на тези на които им гори 8 в град,те карат по 6-10 км без да спират колата по околовръстното на 4 та и 5 та със 60 и после се хвалят колко са им икономични колите,ако твоето градско е такова значи имаш проблем.Нормалното градско е,тръгване на студена кола,каране 3-4-5 км и спиране ,престояване пак да изстине и пак такъв преход + няколко сфетофара,ако твоето е такова разхода ти е нормален
          можеш само да се пукнеш от яд
          Fiat Bravo 1.6 16v 103HP + ГИ Lovato

Коментар

Working...
          X