Здравейте и аз съм от многото фенове на фиат както така и аз съм от много страдалите та към въпроса...имам чукане от кам двигатела това е лошата новина та ако смена биелни лагери дали е задрало някаде по цилиндрите щот тя до прекасвач нестига и сам карал така около 5км споделете мнениа и цени и като гледам на много хора има тракат двигателите от тез неща при мене се получи от студ маслото се е згастило на студа и следователно не е хвърлило кам двигатела ама доста хора плачат май..
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
браво 1.6 16в чукане
Collapse
X
-
Re: браво 1.6 16в чукане
uoxo написа:Здравейте и аз съм от многото фенове на фиат както така и аз съм от много страдалите та към въпроса...имам чукане от кам двигатела това е лошата новина та ако смена биелни лагери дали е задрало някаде по цилиндрите щот тя до прекасвач нестига и сам карал така около 5км споделете мнениа и цени и като гледам на много хора има тракат двигателите от тез неща при мене се получи от студ маслото се е згастило на студа и следователно не е хвърлило кам двигатела ама доста хора плачат май..
-
uoxo написа:syfer написа:Привет колеги.Случи се следният проблем.Преди няколко дена резервоара ми беше на 1/4 и реших да заредя от ШЕЛ за 25 литра.И преди съм зареждал от там и не знам дали проблема е от бензина.След като карах 2-3 дена колата ми започна осезаемо да тресе. прекъсва като ускорявам и като съм спрял не върви хич.Чудя се дали е от бензина или от нещо друго .Ако някой е имал сходен проблем или идея от какво може да е.Нямам газови устройства и т.н.Само на бензин я карам.Много тресе и прекъсва някой път и почти няма тяга.както карам и прекъсва и от време на време все еедно се отпушва тръгва да върви и после пакс е запушва.Това е.
Коментар
-
roko_ok написа:uoxo написа:syfer написа:Привет колеги.Случи се следният проблем.Преди няколко дена резервоара ми беше на 1/4 и реших да заредя от ШЕЛ за 25 литра.И преди съм зареждал от там и не знам дали проблема е от бензина.След като карах 2-3 дена колата ми започна осезаемо да тресе. прекъсва като ускорявам и като съм спрял не върви хич.Чудя се дали е от бензина или от нещо друго .Ако някой е имал сходен проблем или идея от какво може да е.Нямам газови устройства и т.н.Само на бензин я карам.Много тресе и прекъсва някой път и почти няма тяга.както карам и прекъсва и от време на време все еедно се отпушва тръгва да върви и после пакс е запушва.Това е.
Коментар
-
Bat_M написа:uoxo написа:Здравейте и аз съм от многото фенове на фиат както така и аз съм от много страдалите та към въпроса...имам чукане от кам двигатела това е лошата новина та ако смена биелни лагери дали е задрало някаде по цилиндрите щот тя до прекасвач нестига и сам карал така около 5км споделете мнениа и цени и като гледам на много хора има тракат двигателите от тез неща при мене се получи от студ маслото се е згастило на студа и следователно не е хвърлило кам двигатела ама доста хора плачат май..
Коментар
-
uoxo написа:Bat_M написа:uoxo написа:Здравейте и аз съм от многото фенове на фиат както така и аз съм от много страдалите та към въпроса...имам чукане от кам двигатела това е лошата новина та ако смена биелни лагери дали е задрало някаде по цилиндрите щот тя до прекасвач нестига и сам карал така около 5км споделете мнениа и цени и като гледам на много хора има тракат двигателите от тез неща при мене се получи от студ маслото се е згастило на студа и следователно не е хвърлило кам двигатела ама доста хора плачат май..
Коментар
-
uoxo написа:Здравейте и аз съм от многото фенове на фиат както така и аз съм от много страдалите та към въпроса...имам чукане от кам двигатела това е лошата новина та ако смена биелни лагери дали е задрало някаде по цилиндрите щот тя до прекасвач нестига и сам карал така около 5км споделете мнениа и цени и като гледам на много хора има тракат двигателите от тез неща при мене се получи от студ маслото се е згастило на студа и следователно не е хвърлило кам двигатела ама доста хора плачат май..Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE
Коментар
-
Danchojn написа:uoxo написа:при мене се получи от студ маслото се е згастило на студа и следователно не е хвърлило кам двигатела ама доста хора плачат май..leave something of the happiness you bring
Коментар
-
uoxo написа:абе ти си луд не сам доволен от фиат присто какво да се прави не са за наште пъриштаса какво да ти обяснявам
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар