същата тема пуснах и в раздела за газови ако не е за тук моля да я изтриете,но в раздела за газови не решихме проблема.колата ми харчи бензина когато я карам на газ,някакви идеи?за една седмица ми се изпаряват 10 литра бензин а я подгявам само 5 мин на бензин.проверихме вакум регулатора и си е наред не е спукана мембраната.изчистихме дюзите и колата въви повече но харчи бензин когато работи на газ.дори спряхме помпата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
разход на бензин при работа на газ
Collapse
X
-
Re: разход на бензин при работа на газ
m_zarev написа:същата тема пуснах и в раздела за газови ако не е за тук моля да я изтриете,но в раздела за газови не решихме проблема.колата ми харчи бензина когато я карам на газ,някакви идеи?за една седмица ми се изпаряват 10 литра бензин а я подгявам само 5 мин на бензин.проверихме вакум регулатора и си е наред не е спукана мембраната.изчистихме дюзите и колата въви повече но харчи бензин когато работи на газ.дори спряхме помпата
-
разход на бензин при работа на газ
бензиновата помпа май е спряна.поне така мислия защто разтапицирах снопа кабели който върви назат намерих + кагато работи колата на бензин и като го срязах колата не искаше да запали на бензин свързах ги запоиго и,запалих колата на бензин прехвърлих на газ и с пробника нямаше постояннен +.премерих дали идва + на буксат на реиката на дюзте когато колата работи на газ и там няма +.нямам обяснение,единсвенното което ми хрумва е дюзите да са пикали и като я превклю4а на газ да изразходва остата4ния бензин от реиката, и пак няма варянт за 6 дни 8 литра бензин да са фитка
Коментар
-
Колега миналата година имах същия проблем и предполагам, че и притеб е същото. След много ходене по мъките , най - накрая човека който, ми постави уредбата откри нещо, което по принцип е невероятно , но се оказа факт.Една черна кутийка (извениме ,но в момента не мога дати кажа точно ,как се казваше може би емулатор, знам само че беш произведена в БГ) фабрично и бяха обърнали плюса и минуса т.е. накрая когато я разцепи с ножа се оказа ,че са запоени обратно на платката и се хвана за главата , защото той си ги вързва по цветове .След като размени местата им всичко стана ОК.FIAT UNO 1.1 -50к.с АГУ-LOVATO
FIAT TIPO 1.4 -78к.с АГУ-LOVATO
FIAT MAREA WEEKEND 1.6 16V-103к.с АГУ-LOVATO
HONDA CR-V -147 к.с. ГИ- SIMGAS
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар