Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тракане при загрял двигател

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тракане при загрял двигател

Здравейте,Колеги .. От скоро имам едно притракване на етапи при напълно загрял двигател на свободен ход.Не мога да разбера точно от къде идва .След 2000х оборота го няма ... Идеи ?

Постоянно ли е или периодично. Като мениш оборотите то променя ли се. Имам в предвид до тези 2000, до които го има.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Danchojn написа:
      Постоянно ли е или периодично. Като мениш оборотите то променя ли се. Имам в предвид до тези 2000, до които го има.
      Да променя се и е на моменти ...

Коментар

Може ли да се каже, колко време трае това тракане?
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

ами тракаше и не спираше. 15 мин бях под капака да чуя от къде идва ама уви ..Долях едно масло и ми се струва че от тогава го прави..Пак 10В40 обаче май беше по гъсто от мойто ...

Коментар

като е ниско нивото на маслото /т.е. на минимума/ повдигачите лопкат. може да е това. но не вярвам да успеем да разгдаем шум в мотора по форума
            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
            Fiat Bravo'97 1,6 16v
            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Маслото е над средата (по пръчката) знам ли .... я долях понеже ми течеше гарнитурата на картера ...

Коментар

провери си налягането на маслената помпа . да не стане страшно с мотора... и ако трябва си смени първо маслото ако не е сменявано скоро.

Коментар

първо - ако е от клапани се чува лесновторо - при натиснат педал на съединителя има ли го? ако изчезва - аксиален лагер.
                  В сервиза съм!

Коментар

Не е от съединителя ..а и спря да трака така и не разбрах от какво е

Коментар

Working...
                    X