Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колата ми глъхне помогнете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колата ми глъхне помогнете

Здравеите на всички и на кратко с моя проблем значи като си карам колата примерно на 2-ра с около 3000 оборота и като я настъпя рязко нqма мошност няма я никаква казахами че може да е от ваздушния филтър вазможно ли е това ако не от какво може да е.А като я запаля сутрин и като поработи 5-10 мин оборотите и започват да се менят между 500-900 от какво може да се далжи това.Това е за Браво 2.0 20в.Благодаря предварително за помоща

Стъпково моторче или дебитомер!
    ФИАТ ФОРУМ БЪЛГАРИЯ

Коментар

Ако не си сменял свещи или кабели може и от това да е.Аз имах същия проблем и при мен се оказа свещ.
      Fiat Punto 1.1 SX

Коментар

моят съвет е ако имаш приятел със същия двигател,просто разменете бобините или дебитомера,не барзаи да купуваш че последствие старите части се оказват по добри от новите,пиши ако има развитие,успех

Коментар

това с варирането на оборотите мои приятел го имаше,при него проблема беше напукано маркучле за бензиновите пари от ляво на казанчето за разширение на водата на двигателя,хварли някаде към 400 лв и наи накрая се оказа проблем за 2 лева маркучле от лада,не барзаи с закупуването на нови части само ако си сигурен че те са наистина не стават,Успех

Коментар

благодаря

Коментар

проблема е решен оказасе свеща на 2-рия цилиндар смених свещите и колата се оправи и оборотите й също.но и тва марку4и за бензина ми прави бела и го оправих.благодария на вси4ки

Коментар

Working...
              X