Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат 500....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат 500....

Здравейте на вси4ки ! Незная дали проблема ми е то4но за този раздел (извинете ме все пак съм жена... )Изникна ми проблем с минито -свети ми жълт триъгълник със знак Внимание !...Това е по време на движение на колата в момента (мъжа ми се прибира от Бургас и ми звънна да пита за кво става въпрос ...Моля ако някой е наясно за това какъв е проблема да ми каже .Колата е на 30 000км сменила съм й вси4ко преди около 1400 км (стандартното обслужване в сервиз)-този вторник ще ходя за смяна на тампони и накладки.

проблем с ESP систематане е голям проблем, колата може да се карапросто системата за стабилност в момента не ви работи...добра дошлавъв форума не използваме 4 е 6, вместо съответните букви
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Здравй и добре дошла,надявам се знаеш английски защото това което открих аз не мога да ти го преведа точно GENERIC FAILUREINDICATION(amber)The warning light turns on in the followingcircumstances.Engine oil pressuresensor failureThe warning light turns on when failureis detected in parking sensors. Go to a FiatDealership to have the fault fixed assoon as possible.
      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
      .

Коментар

Sev написа:
        проблем с ESP систематане е голям проблем, колата може да се карапросто системата за стабилност в момента не ви работи...добра дошлавъв форума не използваме 4 е 6, вместо съответните букви
        Благодаря много за бързите отговори !И аз така прочетох в книжката,но....да попитам за всеки случай -все пак има хора които разбират повече от мен...Още веднъж Благодаря !

Коментар

cs_aleksandar написа:
          Здравй и добре дошла,надявам се знаеш английски защото това което открих аз не мога да ти го преведа точно GENERIC FAILUREINDICATION(amber)The warning light turns on in the followingcircumstances.Engine oil pressuresensor failureThe warning light turns on when failureis detected in parking sensors. Go to a FiatDealership to have the fault fixed assoon as possible.
          Благодаря и на теб преведох си го -поне с това нямам проблеми.Сега като се прибраха и я запалихме отново -лампичката не свети...Във вторник ще я видят кво и има.

Коментар

Working...
          X