Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Алфа 146

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Алфа 146

Здравейте колеги,понеже не мога да се регистрирам в Алфа форума/има някакви проблеми/,затова реших да питам притежателите на друг модел италиански автомобили.Проблема е следният:Алфа 146 99г.1.4 туинспарк.Все по-често,когато колата е спряла оборотите почват да се движат в интервала от 500 до 1500,след 20-тина сек.се оправят,но само до следващото спиране.Колата я имам от скоро и незнам какво може да и има.Ако имате някакви идеи,моля споделете.

Доколкото знам с почистване на дроселовата клапа се оправя, така беше на един приятел 156-цата. Но след време пак му се появяваше този проблем. Разбира се, не казвам, че и при теб е така, но не пречи да провериш

Коментар

Дроселова клапа,моторче на празен ход.Провери си и маркучите за вакуум.

Коментар

моторче празен ход и за 99г са по различни от по старите...ззаедно с тпс-са е.околко 50-100лв втора ръка...но пробваи да изчистиш твоито с ВД-40 спреи
        Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
        Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP

Коментар

re

Вчера откачих акумулатора за 10-на минути и днес не ми е правила мизерии.

Коментар

Re: re

lal70 написа:
            Вчера откачих акумулатора за 10-на минути и днес не ми е правила мизерии.
            Това е само временно решение на проблема,се пак има проблем някъде и ти трупа грешки.Защо не минеш на 1 диагностика ?
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Working...
            X