преди няколко дни се обади една стара болка на колата ми почнаха да и играя оборотите и да гасне когато си поиска... обикновенно се оправяше с чистене на стъпковия мотор.. да но този път не стана смених свещи кабели и пак същото възможно ли е да ми е заминал датчика за температура (този които е на дросела) и от него да ми прави магариите ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с пунто гт ...
Collapse
X
-
дебитомера не го чисти щото може да ти е за последно ако скъсаш жичката иначе вероятността да е от него е голяма ако не е стъпковия мотор Имах така един клиент със ГТ и много играеха оборотите опрахме моторчето - пооправи се малко , после изчистихме инжекторите , поправи се още малко , свещи кабели пооправи се още малко и сега остана едно леко клатене на оборотите но това не го притеснява щото е много малко но във крайна сметка след тест със друг дебитомер колата не се оправи и остана ламбдата че е мързелива но сега не му се сменя , иначе на диагностиката всички датчици са си във параметри освен ламбдатаPower Under Pressure
Коментар
-
и аз сам чистил няма никав ефект..или си за ламда или дебитомер иди при орлин ще ти кажи със сигорност ай може да пробвате с труг дебитомер...аз имам проблем с оборотите на празен ход направо отзаде на ауспуха прави кръкчита от изгорели газове...може и аз да сам за ламда или дебитомер..но иначе варви колата добре и некой път ми свети иглата и умира.....????????Сега:Fiat Punto GT 1.4 turbo 136HP
Преди:Alfa Romeo 145 1.6 16v 120HP
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар