Колеги дайте съвет за добро промивно масло,пробвах на Лики Моли но не останах очарован.Надявам се някой който е останал доволен от някое такова да сподели!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добро промивно масло
Collapse
X
-
Аз мога да ти кажа един начин за промиване който се е използвал преди появата на тикава масла. Та този начин е : проверяваш какво количество масло ти събира двигателя и източваш половината , след това доливаш нафта (керосин) и палиш двигателя да поработи за кратко (не да караш колата а на място да работи). И накрай източваш тази смес и наливаш вече новото масло.
Коментар
-
nelegalniq написа:Аз мога да ти кажа един начин за промиване който се е използвал преди появата на тикава масла. Та този начин е : проверяваш какво количество масло ти събира двигателя и източваш половината , след това доливаш нафта (керосин) и палиш двигателя да поработи за кратко (не да караш колата а на място да работи). И накрай източваш тази смес и наливаш вече новото масло.
Коментар
-
За вървеж да се подобрява след промиване на системата незнам. Но определено двигателя ще се маже по хубаво и ще работи по меко и плавно. Така че това е една полезна процедура която сперед мен трябва да се извършва когато си закупуваш кола , защото така или иначе си сменяш тогава маслото. А и не се знае предния собственик с какво масло я е карал.
Коментар
-
Колега аз ще ти препоръчам Xenum M-Flush понеже аз го ползвах!Струва само 16лв. и се сипва при старото масло дето ще се източва и колата работи 5-10мин. на място.Ето и спецификацията на продукта"Активен, бързо действащ препарат за прочистване, освобождаване и раздвижване на всички детайли в ДВГ, смазвани чрез маслената система. Промивайки системата, предотвратява замърсяването на новосменено масло с остатъци от старо. Дезактивира киселините в картера."
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар