Bat_M написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможна ли е смяна на 1.6 16VБраво с 1.9TDIМареа?
Collapse
X
-
-
Здр. колега просто искам да ти кажа че подхода ти към смяната е малко погрешен и ще ти кажа защо .Казваш че искаш да сложиш климата от купето на бравото/та не знам точно на какъв модел искаш да го слагаш но това няма значение ,сега да ти кажа аз как процедирам избирам какво ще прехвърлям примерно климатика,разглеждам в сервизното ръководство кое каде се намира и свалям копчета,букси ,кабели абе всичко което си е било на старата пълен комплек и го монтирам на новата като пак спазвам всичко кое и каде да отиде според книжката и пак оттам гледам коя е централната букса към която да включа всичките тия неща(климатик обаче не съм сменял защото си има и на двете коли просто давам идея как е по лесно).П.С. Ако не съвпадат буксите не е невъзможно да се прехварлят пак нещата но доста четене те чака,след това рязане и запояване аз лично за такава размяна не бих се наел.Успех от мен в начинанието
Коментар
-
Bat_M написа:Здр. колега просто искам да ти кажа че подхода ти към смяната е малко погрешен и ще ти кажа защо .Казваш че искаш да сложиш климата от купето на бравото/та не знам точно на какъв модел искаш да го слагаш но това няма значение ,сега да ти кажа аз как процедирам избирам какво ще прехвърлям примерно климатика,разглеждам в сервизното ръководство кое каде се намира и свалям копчета,букси ,кабели абе всичко което си е било на старата пълен комплек и го монтирам на новата като пак спазвам всичко кое и каде да отиде според книжката и пак оттам гледам коя е централната букса към която да включа всичките тия неща(климатик обаче не съм сменял защото си има и на двете коли просто давам идея как е по лесно).П.С. Ако не съвпадат буксите не е невъзможно да се прехварлят пак нещата но доста четене те чака,след това рязане и запояване аз лично за такава размяна не бих се наел.Успех от мен в начинанието
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар