dikanio написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Брава 1.6 пали трудно като загрее
Collapse
X
-
проблема не е от изпаритиля.ще сменявам датчика(като е загряла,и тръгна да паля все едно нямам акумулатор.Киломитража се нулира,също ми се разцентрова радиото,все едно няма ток, но след едно две завъртания тока идва и пали).Дано е от датчика.който го е сменял ще сподели ли с колко пари ще се разделя и трудно ли се сменя че мисля сам да си го сменя(както всичко друго до сега)Мерси предварително.Много научавам от форума.Последно сменях термостат и радиатор на парното.Сега е супер.
Коментар
-
akoto13 написа:проблема не е от изпаритиля.ще сменявам датчика(като е загряла,и тръгна да паля все едно нямам акумулатор.Киломитража се нулира,също ми се разцентрова радиото,все едно няма ток, но след едно две завъртания тока идва и пали).Дано е от датчика.който го е сменял ще сподели ли с колко пари ще се разделя и трудно ли се сменя че мисля сам да си го сменя(както всичко друго до сега)Мерси предварително.Много научавам от форума.Последно сменях термостат и радиатор на парното.Сега е супер.
Коментар
-
akoto13 написа:като е загряла,и тръгна да паля все едно нямам акумулатор.Киломитража се нулира,също ми се разцентрова радиото,все едно няма ток, но след едно две завъртания тока идва и пали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар