Имам един проблем само незнам дали е голям или малко проблемче.Та значи,колата във рамките на месец ми направи следния проблем два пъти,да кажа колата е Брава 1.6 16в и е карана само на бензин,газова нямам.След като я запаля работи си нормално но след около минута две оборотите падат много,започвам да давам газ но колата не иска да се форсира колкото и газ да давам не иска,след около 3-4 минути се оправя и си потеглям.Това го е правила два пъти досега,от какво може да е за да знам на какъв доктор да я карам.Преди 2 г е сменяна гарнитура на главата,и от тогава доста ми се губи водата,маслото е нормално не е пресякано.Възможно ли е да е от това.Редактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотите на Брава падат и не иска да се форсира
Collapse
X
-
nai7 написа:petio4528 написа:При мен този проблем ми го правеше моторчето за ниски обороти,и докато разбера,че е от него се изтормозих.Почистих го и се оправи,поне за сега.
Коментар
-
Re: хайде и аз да поискам съвет от по знаещите.
nai7 написа:Имам един проблем само незнам дали е голям или малко проблемче.Та значи,колата във рамките на месец ми направи следния проблем два пъти,да кажа колата е Брава 1.6 16в и е карана само на бензин,газова нямам.След като я запаля работи си нормално но след около минута две оборотите падат много,започвам да давам газ но колата не иска да се форсира колкото и газ да давам не иска,след около 3-4 минути се оправя и си потеглям.Това го е правила два пъти досега,от какво може да е за да знам на какъв доктор да я карам.Преди 2 г е сменяна гарнитура на главата,и от тогава доста ми се губи водата,маслото е нормално не е пресякано.Възможно ли е да е от това.
Коментар
-
Bat_M написа:nai7 написа:Имам един проблем само незнам дали е голям или малко проблемче.Та значи,колата във рамките на месец ми направи следния проблем два пъти,да кажа колата е Брава 1.6 16в и е карана само на бензин,газова нямам.След като я запаля работи си нормално но след около минута две оборотите падат много,започвам да давам газ но колата не иска да се форсира колкото и газ да давам не иска,след около 3-4 минути се оправя и си потеглям.Това го е правила два пъти досега,от какво може да е за да знам на какъв доктор да я карам.Преди 2 г е сменяна гарнитура на главата,и от тогава доста ми се губи водата,маслото е нормално не е пресякано.Възможно ли е да е от това.
Коментар
-
nai7 написа:Bat_M написа:nai7 написа:Имам един проблем само незнам дали е голям или малко проблемче.Та значи,колата във рамките на месец ми направи следния проблем два пъти,да кажа колата е Брава 1.6 16в и е карана само на бензин,газова нямам.След като я запаля работи си нормално но след около минута две оборотите падат много,започвам да давам газ но колата не иска да се форсира колкото и газ да давам не иска,след около 3-4 минути се оправя и си потеглям.Това го е правила два пъти досега,от какво може да е за да знам на какъв доктор да я карам.Преди 2 г е сменяна гарнитура на главата,и от тогава доста ми се губи водата,маслото е нормално не е пресякано.Възможно ли е да е от това.
Коментар
-
Ами да ти кажа чесно,стъклата ми така се запотяват че едвам виждам навън.А когато я запаля и малко позагрее пуши като парна централа но след около 10-15 мин изчезва пушека.Но вътре яко се запотяват стъклата,и предполагам мирише но немога да усетя от 4 г нямам обоняние.Гарнитурата е сменяна понеже преди 2 години прегоря между 1 и 2 цилиндър,но започна да изчезва вода едва година след ремонта.Човека който ми прави гарнитурата каза че главата не е крива,но знам ли.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар