Здравейте колеги!Имам следния проблем с гореспоменатия двигател. Монтиран е на Купе 95 година, ако това има значение
Колата си пали нормално, форсира се нормално, но и топла и студена пуши черно при форсиране на мотора. Свещите се "опушват" бързо и почва да прекъсва. Ако се сложат чисти работи като часовник и така докато не зацапа отново
Държа да подчертая, че дима е сух като при богата смес и по свещите си личи, че нагара е черен и сух, а не мазен така че версиите за масло и т.н. отпадат автоматично
Една подробност - като загрее държи хубави обороти на празен ход, НО ако я форсираш и я пуснеш да паднат от "самосебе си" оборотите гасне. При студен двигател го няма този проблем.Очаквам съвети и компетентни мнения, защото искам да я оправя и да си я регистрирам. Времето почва да се оправя и ръчичките почват много да ме сърбят да я изкарам
Помогналите колеги с полезни и точни съвети имат возене и каране след като я регистрирам на някоя от срещите, а след това и бира на корем
П.П. Само не ме пращайте на диагностика веднага. Не съм я диагностицирал, защото колата е без номера, а никой на когото мога да имам доверие не се наема да дойде на място. Ако има компетентни и желаещи колеги сега е момента
Благодаря предварително! :D

Коментар