Здравейте, появи се проблем с моето типо,докато карам и колата придърпва.Дори когато отпусна малко по рязко газта и се получава леко придърпване,като най-силно се усеща на 2-ра и 3-та скорост между 2000-3000 оборота.Да не забравя че при загрята кола излиза сравнително голям пушек като на мн богата смес.Някой може ли да ми даде съвет къде е проблема???Допълнено заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat tipo 1.6 IE придърпва
Collapse
X
-
Re: Fiat tipo 1.6 IE
ludaka1234 написа:Здравейте, появи се проблем с моето типо,докато карам и колата придърпва.Дори когато отпусна малко по рязко газта и се получава леко придърпване,като най-силно се усеща на 2-ра и 3-та скорост между 2000-3000 оборота.Да не забравя че при загрята кола излиза сравнително голям пушек като на мн богата смес.Някой може ли да ми даде съвет къде е проблема???
-
Проблема е същият като на колегата fiat fan ,който е пуснал темата в форума за неговата кола- "Брава 1.6 16V придърпва, върви на тласъци".Дори като е загряла придърпва и имам същия проблем с оборотите от 2000 до 3000 прави проблем а ако я изръчкам мн яко не придърпва,обаче определено върви по-малко от обикновено колата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар