Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

колко ви харчат пунтотата 1.4 ГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

колко ви харчат пунтотата 1.4 ГТ

темата е ясна колко ви харчат ГТ тата грацко
    ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Разхода при мен сега в студовете е между 12 и 13/100-това е с чести студени стартове и минаване на по 3-4км. При по-дълго каране (колата успява да загрее нормално) определено разхода спада с литър.Това е разход при нормално и спокойно движение - смисъл от даване на цялата газ при тия хлъзгави улици няма особен в момента Лятото разхода при подобно придвижване е около 10/100км.Тези разходи в София са при налягане 1 бар.В цялото ни съжителстване с туй италянско инженерно творение не съм виждал разход над 14/100-това при доста стартове на Божурище и агресивно каране (налягане 1,25 бар-а).Колата се кара само с OMV 100 и Шел V-Power Racing.

Коментар

15-17/100 при 1.2 бара
      Power Under Pressure

Коментар

Re: колко ви харчат пунтотата 1.4 ГТ

stangero написа:
        Моля,гръцко или градско каза?!? На мен в гръцко ми дава,колкото и в българско

Коментар

roko_ok написа:
          Пича пита за "грацко" , а не гръцко По темата.. Сега харчи някъде 14 на сто, но може да падне до 13. през лятото пада до 11, с повече късмет понякога пада на 10..Fiat 1.4

Коментар

roko_ok написа:
            stangero написа:
            ако караш ГТ пиши ако не не са ми нужни спонтаните ти изцепки
            ....Турбото е закрепено от долната страна на акумулаторната стойка. Наложи се да повдигна турбото. След което отново си сложих всичко на мястото. Турбото не съм го откачал от никакви кабели, но оттогава започна да издава един шум...

Коментар

Мойто с нормално каране харчи макс 11 в града, извън града пак с не много агресивно каране около 7. При ръчка в града качва до 13.
              Punto 1.4 GT 94г.

Коментар

emil_hr написа:
                roko_ok написа:
                Кажи какво те интересува.
                Абе, колега, ти не четеш ли какво ти писах - интересува ме дали има уплътнителен пръстен на маслената магистрала. Тази с многото тръби, която е над разпределителния вал. Специално по-дебелата търба, която влиза в главата на двигателя!!!
                Абе,пич ти нали караш Фиат Браво 1.4 12V,къде се навираш да си даваш мнението за Punto 1.4 GT. Сега пък се правиш,че караш такава кола Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 направо ще ме сбъркаш....Да използвам ли още твои цитати,за това как искаш съвети за мотора си 1.4 12V ?

Коментар

stangero написа:
                  http://www.punto.hit.bg/teh.html

Коментар

моито гт сам го бутал на 6.5 с бабишко каране но ако е в рачка 11 такаче колкото и да говорите средно гори 10л.ДАНО НЯКОИ ДЕН НАПРАВЯТ КОЛА ДА ВАРВИ И ДА НЕ ГОРИ че в тая криза не се издаржа.поздрави от пловдив на всички колеги с малки самолетчета
                    караи жаден и остави един полицаи гладен

Коментар

Искам да поясня малко че има разлика в това къде секара колата,не е едно и също дали я караш в Горна Оряховица или в София.Лично на мен в София мие падала макс на 10 ама при условие че съм си вързал стрелката на буустметъра :D :D долу да седи
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

b@d boy 13 написа:
                        моито гт сам го бутал на 6.5 с бабишко каране но ако е в рачка 11 такаче колкото и да говорите средно гори 10л.ДАНО НЯКОИ ДЕН НАПРАВЯТ КОЛА ДА ВАРВИ И ДА НЕ ГОРИ че в тая криза не се издаржа.поздрави от пловдив на всички колеги с малки самолетчета
                        Ми те са я измислили вье колега, вземи си едно Стило дизелче...
                        Brava 1.6 EL, '98
                        182A4

Коментар

Working...
                        X