здравеите колеги.Несам сигорен дали темата е за тоя раздел :DСмятам да зимам сега Coupe 20V 154 коня и исках да питам дали може да се сложи турбина знам че се продават и с турбо но сега нямам пари за него ако го зема без турбо ще мога ли да сложа в последствие на времето Мерси предварителноРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Може ли да се сложи турбина на Coupe 20V 154 коня?
Collapse
X
-
genkata написа:Сега се чудя кво да си зема Браво JTD 105 к.с.Браво HGТ 150 к.сCoupe 20v 16v 153 к.с Какво ще ме посаветватеFiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
Ако мерака ти е за турбо - по-добре направо си купи кола с оригинална турбина, защото в противен случай ще ти се наложи да налееш повече от стойността на колата и резултата може пак да не е перфектен. Може би ще е по-добре да се насочиш към Lancia Delta с турбо или Fiat Coupe с турбо направо от чужденеция, където са под 1500 евро и поне си имат всичко. А и не забравяй, че тия коне се хранят яко и возенето в града може да ти излезе солено.Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
1-во за колегата PaUnOff 2 противоположности но се спрях на тия коли щото искам да варви колата да я пусна по няква друга гонка но се пак ще я карам секи ден тая кола затова писах и "JTD" принципно мерака ми е за Coupe-to но мн се плаша от разхода на гориво и че няма да мога да го храня 2-ро 2000_16V не ми е мерака за турбото но просто ся подготвям почвата имам голям мерак за 1 проекче но сега нямам никави излишни финанси В краина сметка пак незнам какво да си зема и продалжавам да мисля Мерси за саветите
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар