Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Може ли да се сложи турбина на Coupe 20V 154 коня?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Може ли да се сложи турбина на Coupe 20V 154 коня?

здравеите колеги.Несам сигорен дали темата е за тоя раздел :DСмятам да зимам сега Coupe 20V 154 коня и исках да питам дали може да се сложи турбина знам че се продават и с турбо но сега нямам пари за него ако го зема без турбо ще мога ли да сложа в последствие на времето Мерси предварителноРедактирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org

Дупка в блока няма! Но не ти и трябва. Турбото стои другаде.
    Honda Accord 1.8 115к.с. 96г.
    Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
    FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000
    Powered by Total & Fobos LPG

Коментар

:D и бая други неща ще искат смяна за да го направиш турбо после
      Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
      Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
      Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

MadHead написа:
        във последсвие след монтажа на турбо може и двигателя сам да си направи дупка във блока
        Power Under Pressure

Коментар

Несам мн на ти с колите но се уча :D с секи изминал ден. Кво да се прави

Коментар

Сега се чудя кво да си зема Браво JTD 105 к.с.Браво HGТ 150 к.сCoupe 20v 16v 153 к.с Какво ще ме посаветвате

Коментар

genkata написа:
              Сега се чудя кво да си зема Браво JTD 105 к.с.Браво HGТ 150 к.сCoupe 20v 16v 153 к.с Какво ще ме посаветвате
              Купе ама 1.8 16кл
              Powered by Emzo

Коментар

WhitePower написа:
                MadHead написа:
                във последсвие след монтажа на турбо може и двигателя сам да си направи дупка във блока
                napravo me razbi :D :D :D :D :D P.S. mnogo se izvinqvam za latineca-ta
                Fiat Punto MK2 Broom Yellow 200++

Коментар

genkata написа:
                  Ми ти си написал 2 противоположности :DJTD-икономия на гориво + вървеж,обаче ако я потунинговаш малко / и най-хубавото: много Нютон-метри :P HGT-никаква икономия :D + добър вървеж за конете си,особенно ако е VIS-а (т.е. по-новия двигател-155 коня) даже и без тунингКупето-и то не е икономично,обаче е някак си по-гъзарско от Бравото (по-комфортно)
                  Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
                  Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
                  Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Ако мерака ти е за турбо - по-добре направо си купи кола с оригинална турбина, защото в противен случай ще ти се наложи да налееш повече от стойността на колата и резултата може пак да не е перфектен. Може би ще е по-добре да се насочиш към Lancia Delta с турбо или Fiat Coupe с турбо направо от чужденеция, където са под 1500 евро и поне си имат всичко. А и не забравяй, че тия коне се хранят яко и возенето в града може да ти излезе солено.
                    Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
                    Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
                    -------------------------------------------------------------

Коментар

1-во за колегата PaUnOff 2 противоположности но се спрях на тия коли щото искам да варви колата да я пусна по няква друга гонка но се пак ще я карам секи ден тая кола затова писах и "JTD" принципно мерака ми е за Coupe-to но мн се плаша от разхода на гориво и че няма да мога да го храня 2-ро 2000_16V не ми е мерака за турбото но просто ся подготвям почвата имам голям мерак за 1 проекче но сега нямам никави излишни финанси В краина сметка пак незнам какво да си зема и продалжавам да мисля Мерси за саветите

Коментар

ми кво палиш колегите само,и аз искам близалка ама мама не дава!!!

Коментар

Working...
                        X