Здравейте колеги .. имам леко сложен въпрос. Братовчед ми има същото Браво като моето.. преди няколко дена колата му спря да пали. днес дойдох зада видим какво и е. Колата упорито отказва да запали. Сменихме дебитомер, инжектори и свещи от моята кола ( 100% работещи). Само чат пат гарми в някой цилиндър. След далго въртяне колата запали и раобетеше нормално. (чудо) . Загасихме я и повече няма палене. Всичко сложихме от моята кола и пак неиска. Помагайте. Отиваме на вун да пробваме още 1-2 идеи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.8 не пали. помагайте :(
Collapse
X
-
!!!
Не свети бензиновата помпа бачка сменихме дюзите и те си работят бубините хварлят искри абе всичко е на лице да бачка а колата се дави претюфка няколко пати и не пали а от време на време пали еи така как си тюфка вращаме ключа завъртам и пали веднага нещо май по електрониката ба ли му маикатаFiat Bravo 1.8 16v
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Коментар
-
Не свети колега. Бензиновата помпа качва нормално. Искра има но колата продалжава да не пали. Запали само веднъж и след това при повторен опит пак нищо не се случва. Коалата е на газ (не ГИ) и бензин. Опитваме се да я запалим само на бензин. Газта е игнорирана,Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO
Коментар
-
Проблема ти вероятно идва от фазовия сензор, намира се на коляновия вал, но пък ти казваш, че свещите хвърлят искра....и това няма да е. А всъщност проверявали ли сте да не би да са замръзнали гърнетата от студа и да не може да изкарва изгорелите газове?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
И аз имах същият проблем, и се оказа фазовия датчик. Не е на коляновия вал, а на разпределителния, и смяната му е малко гадна, трябва да се презацепва ремъка наново. Но при мен когато не палеше, лампата светеше.ПП Мисля, че това, че има искра, не е причина да отхвърляш този датчик като причина. То има, но не когато трябва.
Коментар
-
Да колега бензин стига помпата качва. Инжекторите впръскват. Искра има ... братовчед ми тази седмица най-вероятно ще я задарпа кам диагностика.. че на ход няма как.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
-
?
а някой знае ли има ли някой който идва на място за диагностика защото аз сам от горна баня и тука има 50 см сняг нема скоро да се стопи да я дарпам абе паркирана е така че трябва да се дарпа нагоре и си е еб....... майката и какви пари взимат ако идватFiat Bravo 1.8 16v
Alfa Romeo 146 1.9 JTD
Коментар
-
nonamecrew написа:Да колега бензин стига помпата качва. Инжекторите впръскват. Искра има ... братовчед ми тази седмица най-вероятно ще я задарпа кам диагностика.. че на ход няма как.
Коментар
-
Братовчед ми пиши на български и помоли колегата "BO" да дойде да я погледне на място. И да свалихме всищко от моето браво без фазовия и детонационния и помпата. Като помпата е със същия дебит за единица време като моята.Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар