Хора имам пробел с фиат-а! Карам Браво 1.6 16V! Като не е загряла проблем на бензин никакъв, като загрее и като е на празен ход при нормални 900 обмин, направо гасне!!!! На Газ нямам такъв проблем. Някой може ли да даде предположение от какво е
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Гаснене на Бензин
Collapse
X
-
Re: Гаснене на Бензин
japanarama написа:Хора имам пробел с фиат-а! Карам Браво 1.6 16V! Като не е загряла проблем на бензин никакъв, като загрее и като е на празен ход при нормални 900 обмин, направо гасне!!!! На Газ нямам такъв проблем. Някой може ли да даде предположение от какво е
-
Re: Гаснене на Бензин
japanarama написа:Хора имам пробел с фиат-а! Карам Браво 1.6 16V! Като не е загряла проблем на бензин никакъв, като загрее и като е на празен ход при нормални 900 обмин, направо гасне!!!! На Газ нямам такъв проблем. Някой може ли да даде предположение от какво еPeugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
отиваща си ламбда сонда,замърсен стъпков мотор,замърсена дроселова клапа включително и в това число отиваща си бензинова помпа в общи линии много неща могат да са причината за това също така забравих да спомена и недобре работещ датчик за температурата,запушени дюзисавета ми е да опиташ първо с добавка в горивото за дюзите и да си почистиш с WD-40 стъпковия мотор и дроселовата клапа ако не помогне нищо от изброените диагностика и ...... успехи от мен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар