KrAs написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос датчик HGT
Collapse
X
-
Колега,по мое скромно мнение проблемат ти НЕ е във фазовият датчик. Без да съм сигурен в казаното от мен,мисля че за запалването роля играе датчика за позицията на коляновият вал,а не фазовият сензор! Не знам как е при HGT,но този сензор се намира или при шайбата на коляновият вал или около маховика.Също така с оглед позицията му (на сравнително открито място) мисля,че е по-вероятно той да е бил повлиян от снега,отколкото датчик,намиращ се близо до капака,закрит под капаци и т.н.Успех и сподели какъв е бил проблемът.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
колега не искам да те плаша,но аз имах сащия проблем ,при закачане на кампютур ми излизаше фазов датчик,но после излезна по голям проблем,ангренажния ремак се беше разкасал и навлезал при ролката на коляновия вал и ако можеш да се сетиш каквооо??????20 клапана пастет,не искам да те плаша,но на праъв ’’поглед’’ при опит за палене ако варти леко имаш проблем,според мен викни някои да ти замери компресията и дано не е тва което на мен ми се случи,
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар