syfer написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надежден ЕЛКОН във Варна за Браво/Брава
Collapse
X
-
-
аз му имам телефона на Галин както споменах ходил съм при него .........пфффф дано не излезе нещо сериозно. На моменти на малкият километраж ми изписва това : - - * Сслед това изчезва и показва градусите които са навън.предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Настояща: Алфа Ромео 156 2.4 JTD 140 h.p.-върхът на сладоледа
Коментар
-
syfer написа:аз му имам телефона на Галин както споменах ходил съм при него .........пфффф дано не излезе нещо сериозно. На моменти на малкият километраж ми изписва това : - - * Сслед това изчезва и показва градусите които са навън.
Коментар
-
Аз да чукна на дърво(може и друго, ама това е друга тема ) от както имам колата никога не съм имал проблеми с паленето- а даже съм със свещите с които я купих. В големите студове не съм я палил, ни вчера си запали от раз. Ей, туй "е’но и шес" е голяма работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_07SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
VooDoo написа:Аз да чукна на дърво(може и друго, ама това е друга тема ) от както имам колата никога не съм имал проблеми с паленето- а даже съм със свещите с които я купих. В големите студове не съм я палил, ни вчера си запали от раз. Ей, туй "е’но и шес" е голяма работа Yellow_Flash_Colorz_PDT_07Peugeot 307 2.0i ГИ
ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp
Коментар
-
.
ilianch написа:колеги дайте някакви координати на този Гальопредишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
В София Браво 1.2 16в - при - 20 пали и работи Вярно с нов акумулатор Бош S5 54Ah, което би могло да те наведе на някви мисли покрай причините за случката Аз имах супер приключения в началото на зимата заради URSUS нещото с което дойде колата от Италия - лятото на 2009 Може да е супер марка там или някъде си ама...тук зимата я вадеше 8в я не... и се наложи да го метна Тъй че карай ги да им чистят грешките и дано не е нещо по-сложно от там нататък И за да съм честен - като я взех и смених и свещите - Бош - стандартния модел. И сега отклонявайки се от темата може да споделя че и масло Мотул и сложих, на двигателя и на скоростната кутия - каквито си требе. И зимни гуми Вредщайн Сноутрак 3 И нов термостат. За 8к километра толкоз, и като за стара кола се държи повече от добре...иначе дойде с нови амортесьори и окачване И колата ми се отплащата с добро поведение и нисък разход. Та обичам колата си.
Коментар
-
ilianch написа:Благодаря за телефона.Някой пробвал ли е да разкачи акумулатора за известно време,дали няма да се рестартират всички датчици и можеби колата да запали.Много е странно това НЕпалене.
Коментар
-
Преди малко разговарях с Галин на Елкона.Колата е там вече.Каза, че запалила веднага при него но му давало, че ламбда сондата не можела да се обогатява нещо си сместа.т.е. нер аботила добре.И когато не работила добре трябвало да си навакса и дърпала повече гориво.От това дърпане на гориво цилиндрите били нахакани с бензин и се давила постоянно колата.и за това станало така.Каза, че това е причината да гори и повече макар, че за разход не съм се оплакал.Сега ще я вижда каква лабда сонда било и евентуално за смяна..баси.....можело и до 300 лв. сонда да отиде.Според вас дали ще мога да мина с някои от тези моделчета: http://axm-auto.com/index2.php?brand...351&subcat=359предишна:Фиат Брава-1.2 16V-малък двигател малки емоции-голям разход
Коментар
-
syfer написа:Преди малко разговарях с Галин на Елкона.Колата е там вече.Каза, че запалила веднага при него но му давало, че ламбда сондата не можела да се обогатява нещо си сместа.т.е. нер аботила добре.И когато не работила добре трябвало да си навакса и дърпала повече гориво.От това дърпане на гориво цилиндрите били нахакани с бензин и се давила постоянно колата.и за това станало така.Каза, че това е причината да гори и повече макар, че за разход не съм се оплакал.Сега ще я вижда каква лабда сонда било и евентуално за смяна..баси.....можело и до 300 лв. сонда да отиде.Според вас дали ще мога да мина с някои от тези моделчета: http://axm-auto.com/index2.php?brand...351&subcat=359SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар