Привет колеги! Възможно е някой да каже какво искам все пак във Варна е -15 градуса но все пак ако имате полезни съвети ще съм благодарен.Ситуацията е следната.Имам Брава и Браво една и съща година един и същ двигател-1.2 16V само на бензин без газ. Бравата беше закъсъла на едно доста ветровито място преди да паднат температурите но си палеше.От събота на сам спря да пали.Повдигнах й предницата където бях закъсал и подложих от долу тухлички и е готова да тръгне но проблема е че не пали вече.Другата кола-Бравото беше на по добро място спряна-пред блока и тя си запали.В събота обикалях с нея и на връщане доста рових на едно място в смисъл хвърлях киша и т.н. и понеже нямаше място и я спрях през две коли до Бравата.Т.е. двете коли са спряни почти на едно и също място където е доста силен вятъра но няма много сняг.Не знам дали от мястото или нещо им е станало от долу , но от вчера и Бравото не пали.Запали в началото за 3-4 секунди и после угасна и край.Акомулатора си върти но няма никой.Имате ли някакви идеи и препоръки какъв може да е проблема при две еднакви коли и т.н.Сигурно и други имат подобен проблем с оглед на студа.Търпението си го имам но все пак.....мислите ли, че като се позатоли ако сменя свещи и кабели ще имам по голяма сигурност.Благодаря предварително за всички мнения и само да повторя-не карам на газ, не съм задавил колата,нямам имобилайзер,резерварите са почти пълни и на двете коли,акомулаторите са заредени.

Коментар