Колеги имам много сериозен проблем,и моля за консултация.Значи от вече 1 месец насам колата започна да ми харчи повечко масло от колкото трябва сменил съм го преди 3 000 км. и вече съм налял още 4 литра отгоре за 2 месеца а маслото го смених преди 4 месеца.Сипвам масло селение голд 10w 40 .Също така и моторът не издава обикновен звук като на бензинова кола.От преди месец вече ми харчи и много бензин сега съм сигурно около 15 л. /100 км. , а преди харчеше 8.Незнам от къде е проблема , но е време да го оправа защото не става така.Също така преди около месец и половина имах проблеми със свещите и ми работеше колата на 3 цилиндъра от време на време докато не ги смених , съмнявам се дали е възможно да е прескочил ангренажния ремик и от там да идват проблемите.Приемам съвти всякакви дори и препоръки за сервиз. Грешен раздел -> ПреместенаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.4 12v гори много бензин и масло ?
Collapse
X
-
spark написа:От износен вал няма как да му гори масло. Иди в сервиз да замерят компресията на цилиндрите.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Tornado написа:Според описанието ти нещата отиват на износен разпределителен вал.Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
Citroen Berlingo 1.4/8v (04)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар