Проблем с запалването на фиат Брава 1.6 16V. При подоване на контакт и завъртане ключа за запалване се чува някакво изтракване и се изгубват всички токове.В последствие тока от акумулатора и изключително слаб просто ужасия и това не е постоянно прави го от време на време но днес не иска да се оправи.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с запалването на Фиат Брава 1.6 16V 1996
Collapse
X
-
Здравеи колега аз имам почти същия проблем,и се надявам да нямаш нищо против да позвам твоита тема.Та моят проблем е .. Като покарам колата известно време и спра някаде (магазин ...или павилион,да си взема цигари и кафе ) тя е заграяла ,като се кача и се опитам да запаля все едно нямам ток в акумулатора което не е така,сменил сам клеми сичко което може да прави този проблем почистени са всички връзки с копето,като махна акумулатора за 10 15 мин всичко се оправя,явно компютъра трупа грешки но от къде ?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
-
Re: проблем с запалването на Фиат Брава 1.6 16V 1996
v70 написа:Проблем с запалването на фиат Брава 1.6 16V. При подоване на контакт и завъртане ключа за запалване се чува някакво изтракване и се изгубват всички токове.В последствие тока от акумулатора и изключително слаб просто ужасия и това не е постоянно прави го от време на време но днес не иска да се оправи.Fiat Brava 1.6 16v 97г.
Citroen C4
Коментар
-
cs_aleksandar написа:Здравеи колега аз имам почти същия проблем,и се надявам да нямаш нищо против да позвам твоита тема.Та моят проблем е .. Като покарам колата известно време и спра някаде (магазин ...или павилион,да си взема цигари и кафе ) тя е заграяла ,като се кача и се опитам да запаля все едно нямам ток в акумулатора което не е така,сменил сам клеми сичко което може да прави този проблем почистени са всички връзки с копето,като махна акумулатора за 10 15 мин всичко се оправя,явно компютъра трупа грешки но от къде ?Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар