Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с запалването на Фиат Брава 1.6 16V 1996

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с запалването на Фиат Брава 1.6 16V 1996

Проблем с запалването на фиат Брава 1.6 16V. При подоване на контакт и завъртане ключа за запалване се чува някакво изтракване и се изгубват всички токове.В последствие тока от акумулатора и изключително слаб просто ужасия и това не е постоянно прави го от време на време но днес не иска да се оправи.

Здравеи колега аз имам почти същия проблем,и се надявам да нямаш нищо против да позвам твоита тема.Та моят проблем е .. Като покарам колата известно време и спра някаде (магазин ...или павилион,да си взема цигари и кафе ) тя е заграяла ,като се кача и се опитам да запаля все едно нямам ток в акумулатора което не е така,сменил сам клеми сичко което може да прави този проблем почистени са всички връзки с копето,като махна акумулатора за 10 15 мин всичко се оправя,явно компютъра трупа грешки но от къде ?
    Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
    И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
    .

Коментар

Имах подобен проблем,оказа се контактната клема като загрее и въобще не въртеше стартера
      Peugeot 307 2.0i ГИ
      ex: Fiat Brava 1.6 16V 90hp

Коментар

Има голяма вероятност да имаш разбита втулка на електромотора.

Коментар

Кола

Виж акумолатора и клеимите към него това е най прървата причина после другото
          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: проблем с запалването на Фиат Брава 1.6 16V 1996

v70 написа:
            Проблем с запалването на фиат Брава 1.6 16V. При подоване на контакт и завъртане ключа за запалване се чува някакво изтракване и се изгубват всички токове.В последствие тока от акумулатора и изключително слаб просто ужасия и това не е постоянно прави го от време на време но днес не иска да се оправи.
            Имах същия проблем като твоя,смених акумулатора с нов и вече 1 година нямам този досаден проблем при палене.
            Fiat Brava 1.6 16v 97г.
            Citroen C4

Коментар

cs_aleksandar написа:
              Здравеи колега аз имам почти същия проблем,и се надявам да нямаш нищо против да позвам твоита тема.Та моят проблем е .. Като покарам колата известно време и спра някаде (магазин ...или павилион,да си взема цигари и кафе ) тя е заграяла ,като се кача и се опитам да запаля все едно нямам ток в акумулатора което не е така,сменил сам клеми сичко което може да прави този проблем почистени са всички връзки с копето,като махна акумулатора за 10 15 мин всичко се оправя,явно компютъра трупа грешки но от къде ?
              Маи вече имам отговор на своя въпрос,но да ви попитам и вас значи мои приятел е имал такова браво и каза че проблема се дължи на датчик на "Хол" или т.н датчик на коляновия вал.Ако някои знае нещо по въпроса ще съм много благодарен П.П Пишете ми на ЛС да не оспамвам вече темата на колегата. Благодаря предварително
              Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
              И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
              .

Коментар

Working...
              X