колеги бих искал да попитам кои турбини стават за пунто гт и колко пари са , че моита издава багажа пък нова не ми се копува,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Турбо за фиат пунто гт
Collapse
X
-
FIAT_FEN написа:то се оказа че трябва да се прави основен ремонт и снощи ми казаха че и турбото умряло та се очертава голяма забава а горе доло някакши цени за турбинките?Power Under Pressure
Коментар
-
b@d boy 13 написа:колега ако ти се дават 1200лв ела да ти дам двигате с турбо окомплектован.тварда цена.0883453968двигатела е на колата ако искаш ела да покараш.ПЛОВДИВPower Under Pressure
Коментар
-
FIAT_FEN написа:шлаифа нзнам колк ще е те маисторите си значт работата а относно буталата казаха само че ще пристигнат от САЩ, а да питам ако на някои му се намира турбина за пунто с номер 7728473 да е читава да пишеPower Under Pressure
Коментар
-
добре софия но при наличието на нова турбина колко да искам за двигател с всичко.ааааааааакажи де.това пунто го имам от 2 месеца и се отчаях от тези коли и сега ще си сложа дизелов мотор и яко аиляк.може да кажеш колко мога да взема само на турбото като е на 500км и колко на двигатела1.2. Потребителските постове трябва да показват респект към другите потребители. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани.Модераторски екип на fiat-bg.orgкараи жаден и остави един полицаи гладен
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар