имам пробрем с фиат темпра когато традна да паля има ток сменил съм свештите с чисто нови дори сложих 6 7 литра бензин и пак неможе да запали когато дръпна задната седалка се чува работи един приятел ми каза че може да сам объркал + и - убърнахги и мак работеше но не пали ако някой може да ми помогне моляпишете нямам никакви идей
Как ще збъркаш + и - нали има клапан и няма да стане нищо само помпата ще изгори после.сложи един прозрачен маркуч в едно прозрачно шише и виж дали качва като дадеш първите 15 секунди на контакт
здравейте на мен ми казаха че когато са обърнати + и - помпата започва да работи на обратно но кагато ги обърнах се същото нзобщо не хвърля бензин колко и да даржа на контакт благодаря ти за мнението но сам го упитал и нестава
Колеги извинявам се ,че пиша след толкова дълго време ,но и аз имам проблем с бензиновата помпа.Проблема е следния - Колата е фиат брава 1.6 16в.1996г (МЕТАН) колата си работише добре на бензин , тук от 2 3 дни немога да я запаля на бензин. На метан нямам никакви проблеми. Помпата се чува че работи за около 3 4 сек и спира лампите си ми гаснат всичко нормално ,но нямам налягане до рейката. Дали е бензинова помпа или нещо друго ?
Колеги извинявам се ,че пиша след толкова дълго време ,но и аз имам проблем с бензиновата помпа.Проблема е следния - Колата е фиат брава 1.6 16в.1996г (МЕТАН) колата си работише добре на бензин , тук от 2 3 дни немога да я запаля на бензин. На метан нямам никакви проблеми. Помпата се чува че работи за около 3 4 сек и спира лампите си ми гаснат всичко нормално ,но нямам налягане до рейката. Дали е бензинова помпа или нещо друго ?
Вероятно е да е скъсан или пукнат маркуч на помпата в кошницата.На мене ми се случва 2 пъти.
Колеги точно този маркуч го бях сменял тук преди около 1 месец беше прогнил и сложих нов гумен няма грешка. Но не идва и не идва налягане до двигателя може би е помпа ? не дава определеното налягане
Може да трябва да е обезвъздушиш ако всичко е както трябва Може помпата да не върти а да не качва С едни прозрачен маркуч 1метър смукваш в едно прозрачно шише и в същото време даваш на контакт Може някои да ти помогне
Да се включа и аз-не работеше въобще на бенз-извадих помпата-бръмчи си нормално-потопих я в кофа с вода-ама не хвърля-грам-помпата е на 2 г-Хофер-мисля-???? Има развитие-помпата’пикае’ а не впръсква-qвно е свър6ила курса!!!
Коментар