Здравейте на всички искам да попитам някои знае ли дали става глава 16V от 2000 кубика Fiat Croma на Fiat Arjenta 2000 кубика 8V.Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно съвместимост на глави
Collapse
X
-
ici написа:на долнище 1.6 става глава от 1.8 и 2.0 двувалки, още по-добре 16В от Типо, Купе, Тема...И 8В и 16В са надеждни, само при смяна на водачи, правене на фаски и т.н. 16В е доста по-трудна.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
като се замисля, май не съм виждал конверсия на SOHC блок с глава от двувалка.Обаче може да се отиде в някой магазин и да се искат по една гарнитура на едновалка и двувалка, да се сверят междуцентровите разстояния на цилиндрите и дали местата на болтовете са едни и същи.Тогава ще е ясно положението.
Коментар
-
А някой може ли да предложи какви бутала да сложа (от каква кола/модел) с цел по голяма степен на сгъстяване за 2000 16В мотор (84мм или по-големи)?При оригиналния Аржентов мотро 8В знам че се слагат от Регата, който били с по изпъкнало чело.Затова питам дали и при 16В моторите има такива бутала, тей като не съм много запознат с тях.
Коментар
-
ici написа:като се замисля, май не съм виждал конверсия на SOHC блок с глава от двувалка.Обаче може да се отиде в някой магазин и да се искат по една гарнитура на едновалка и двувалка, да се сверят междуцентровите разстояния на цилиндрите и дали местата на болтовете са едни и същи.Тогава ще е ясно положението.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
bonkhead написа:А някой може ли да предложи какви бутала да сложа (от каква кола/модел) с цел по голяма степен на сгъстяване за 2000 16В мотор (84мм или по-големи)?При оригиналния Аржентов мотро 8В знам че се слагат от Регата, който били с по изпъкнало чело.Затова питам дали и при 16В моторите има такива бутала, тей като не съм много запознат с тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар