здравеите колеги,карам фиат браво 1.616в 103кс,когато дам на контакт светва лампичката дето прилича на свещ,и когато запаля и трагна след малко пак светва за наколко секунди и пак изгасва,значи това го прави и на гас,вапроса ми е това дали е някксав проблем,и ако е какав,предварително благодаря за информацията
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
свети лампичката за инжекцията
Collapse
X
-
по скоро , "проблема" идва от газовата, защото нямаш емулатор на ламбда сондата, и изписва грешка когато си на газ :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
biricata написа:И при мен светва отвреме-навреме а като пусна климатика задължително светва.Бравото е само на бензин ....Луда работаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Re: свети лампичката за инжекцията
bravo 16vsx написа:здравеите колеги,карам фиат браво 1.616в 103кс,когато дам на контакт светва лампичката дето прилича на свещ,и когато запаля и трагна след малко пак светва за наколко секунди и пак изгасва,значи това го прави и на гас,вапроса ми е това дали е някксав проблем,и ако е какав,предварително благодаря за информациятаЗа да накараш някой да шофира внимателно не ти трябват знаци и глоби,а 10-сантиметрови шипове на волана.
FIAT STILO 1,9 Multijet 120 hp, Ex FIAT Bravo 1.4, 12 v
Коментар
-
Re: свети лампичката за инжекцията
zaxemil написа:bravo 16vsx написа:здравеите колеги,карам фиат браво 1.616в 103кс,когато дам на контакт светва лампичката дето прилича на свещ,и когато запаля и трагна след малко пак светва за наколко секунди и пак изгасва,значи това го прави и на гас,вапроса ми е това дали е някксав проблем,и ако е какав,предварително благодаря за информациятаFIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар