Здравейте, имам следния въпрос: знае ли някой, дали могат да се заменят пластмасовите колекторни тръби на Марея 1.6 с метални от друга Марея 1.6 с цел да се използва обикновена газова уредба?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Марея 1.6 - колектор
Collapse
X
-
По-скоро се преправя защото:1.Степ мотора е с дросела и ТПС потенциометъра на едно,а при предния модел е по-различно.2.Диаметъра на на входа на колектора при д.в.г. до 98ма е с 2мм по широк от тези след 98ма г-на.за трето не се сещам но по-принцип има и хора които преправят колектори Но един съвет от мен.Въртележката е много голяма и хамалогията за преправяне също .По-добре събереи някой лев и си постави газов инжекцион,поне ще си сигурен че няма да има гърмежи и тем подобни неприятности които да ти вгорчават удоволствието от това че имаш газово.УспехFiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
Fiat Marea 1.6 16v 99
-
Въртележката ми беше 1-2 дни, можеше и по бързо ама аз нямах зор и така. Основното нещо кото направих беше един преходен фланец от текстолит около 10-12мм дебел за да можеш да закрепиш дросела за колектора, другото са дреболии, като да запушиш някоя дупчиза по колектора или пък да разпробиеш някоя. Общо взето проблеми няма, от как съм го направил съм се родил ама това е друга тема.ex. Fiat Marea 1.6 16 - 1999
Mazda 6 2.0 Petrol GY 2006
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар