Здравейте отново!Един приятел си направи Жигулата с ладов мотор и сложи всмукателните колектори,турбото и електрониката от Уно турбо :D До тук добре,но колата работи доста богато и не можем да разберем от къде е проблема Газовете от ауспуха са направо сурови и ако им дадеш огънче си горят!!!!!!!За сега е сменян само дебитомера и датчика за тем,който подава инфо на компа,но до тук е безоспешно.Мислим да проверим налягането на помпата и гориво-регулатора(някой може ли да сподели на колко бара трябва да е горивото).Въпросът ни е има ли възможност да се намали това гориво механично или компа трябва да се смени?Благодаря предварително!!!!!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лада турбо с електроника от Уно турбо-проблем!!!!!!!!
Collapse
X
-
Разликата идва от бенз помпа, според мен. А сложихте ли рег за налягане на горивото)?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Разликата идва от бенз помпа, според мен. А сложихте ли рег за налягане на горивото)?
Коментар
-
A инжекторите? От уното ли са? дават им налягане в рейката 2.94-3.06 bar със вързан вакум така че на 3 bar с твоя регулатор няма много файда. Аз мога да предложа нещо друго по примитивно е но не губите нищо ако не стане. Сложете рестрикор на входа на горивото след регулатора така колата ще има налягане на горивото, но ще има по-малко дебит.п.п. не твърдя че ще стане но може да опитате
Коментар
-
Re: Лада турбо с електроника от Уно турбо-проблем!!!!!!!!
valyotuning написа:Здравейте отново!Един приятел си направи Жигулата с ладов мотор и сложи всмукателните колектори,турбото и електрониката от Уно турбо :D До тук добре,но колата работи доста богато и не можем да разберем от къде е проблема Газовете от ауспуха са направо сурови и ако им дадеш огънче си горят!!!!!!!За сега е сменян само дебитомера и датчика за тем,който подава инфо на компа,но до тук е безоспешно.Мислим да проверим налягането на помпата и гориво-регулатора(някой може ли да сподели на колко бара трябва да е горивото).Въпросът ни е има ли възможност да се намали това гориво механично или компа трябва да се смени?Благодаря предварително!!!!!!!!!Power Under Pressure
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар