plamenHART написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Мареа 1.8 16V
Collapse
X
-
MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
-
plamenHART написа:plamenHART написа:Stefan Hadjov написа:[Маф-а ти има три извода.На единия 12 в,на другия маса и третия е сигнален и на него трябва да имаш:-конт.ключ на ON-0,3-0,4 в-празен ход около 1-1,1в-рязко натоварване до около 4000 об -около 4,0-4,2 в
Коментар
-
u_bo
Stefan Hadjov написа:Както искаш го наричай-вход или изход.За мене е изход.Но щом си измерил-празен ход-0,1-0,2 в ,смени МАФ-а.
Коментар
-
u_bo написа:Stefan Hadjov написа:Както искаш го наричай-вход или изход.За мене е изход.Но щом си измерил-празен ход-0,1-0,2 в ,смени МАФ-а.
Коментар
-
Да попитам в темата на колегата Имам намерения да развия двете звезди и да махна тая черната част от дебитомера и да го почистя.Нужно ли е да откачам акумулатора, да изчаквам известно време и после да го закачам и двигателя да работи на място 10 мин!?Ето една снимка на електрониката, та виждат се двата лимбоса но в средата има някакви пъпки а като гледам по лимбосите централен отвор няма.Моля за помощ и съдействие!?Благодаряnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
dimmX написа:Да попитам в темата на колегата Имам намерения да развия двете звезди и да махна тая черната част от дебитомера и да го почистя.Нужно ли е да откачам акумулатора, да изчаквам известно време и после да го закачам и двигателя да работи на място 10 мин!?Ето една снимка на електрониката, та виждат се двата лимбоса но в средата има някакви пъпки а като гледам по лимбосите централен отвор няма.Моля за помощ и съдействие!?Благодаря
Коментар
-
Problem s Benzinova pompa na Fiat Marea 1.8 16v
Zrdaveite kolegi ! Az imam problem koito ot mnogo vreme me mychi i vse si traq no ve4e vze da me nervi. Problema e sledniq. Kolata mi e Fiat Marea 1.8 16v na gas e . Kogato naleq benzin strelkata se ka4va i sled 500 600 metra poda , posle pak se ka4va kato q izgasq i taka si igrae, no tova ne e osnovniq problem , problema mi e 4e kogato strelkata padne v nqkoi slu4ai kolata ne izka da vyrvi na benzin , vse esno nqma takyv i sled okolo 20 , 30 min palq kolata i trygvam na benzin. Nemoga da razbera nikoga neznam kolko benzin imam i kolko gori , prosto nz . Mnogo 6te byda blagodaren ako nqkoi moje da mi pomogne . Blagodarq vi predvyritelno !
Коментар
-
Blagodarq mnogo , 6te proverq i 6te pi6a kakvo e stanalo Правила на Форума:1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
-
plamenHART написа:Stefan Hadjov написа:[......Лично на мене ми е по удобно да забия иглата в куплунга на дебитомера и за нула време всичко ми е ясно,....MAREA WEEKEND 1.8 16V`98
ex:R19 CHAMADE 1.7`92г.
Коментар
-
u_bo
plamenHART написа:plamenHART написа:Stefan Hadjov написа:[......Лично на мене ми е по удобно да забия иглата в куплунга на дебитомера и за нула време всичко ми е ясно,....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар