Зсравеите колеги ? реших да си сменя свещите на двигателя защото едната ми прекъсваше...та смених ги и стана ток и жици :D и реших да ги поразработя като я форсирам , обаче при едно по силно изфорсирване и от някаде се чу страшно изръмжаване,омекнаха ми коленете след това пак я изфорсирвах така и секи път ръмжеше, заслушах се и като чели идва от ангренажа направих клипче http://vbox7.com/play:8b3a7355 моля помогнете,незнам дали е сериозно но на мен така ми звучи.И още 1 въпрос масалото ми е намаляло малко над върха на щеката,стъпва на 2...3..мм на плоската част а пък мисля да го сменявам обаче в момента нямам финанси,баща ми в неговата кола има 10в40,обаче стария собственик незнам кво е сипвал и се чудя дали ако долея от неговото няма да се пресече.За колата от подписа се отнася.Благодаря ви предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стържене от към двигателя,Помощ...
Collapse
X
-
доливай няма страшно!Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
pugsy написа:Еми махни капака и виж .Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
nelegalniq написа:Колега данеби да е някой от лагерите на коляновия вал.Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар