сменя като сменяш маслото на около 10 000км, ако си на газ може и по често на 5000км
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
голям разход на пунто 1-1
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
biricata написа:Ми на мен ми дава 15 на 100 градско в София и мисля че има някакъв проблем . Бравото е 1.6 Ако може някой колега със същото да си каже мнението>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:biricata написа:Ми на мен ми дава 15 на 100 градско в София и мисля че има някакъв проблем . Бравото е 1.6 Ако може някой колега със същото да си каже мнениетоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
моето и то е 1.1 от плд съм градко бензин 6 газ 7-8 с настъпване но нека не забравяма че италианските коли не са мн икономични за градски условия брата ми беше 1.4 и харчеше 10 11 гАЗФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
моето и то е 1.1 от плд съм градко бензин 6 газ 7-8 с настъпване но нека не забравяма че италианските коли не са мн икономични за градски условия брата ми беше 1.4 и харчеше 10 11 гАЗФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
Абе пичове , вие върнахте в първи клас тия дето са ги мислили тия двигатели с това за загуба на въртящ момент ,неправилно разпределение на горивната смес, губене на мошност ,разход на гориво ....е...и и специалистите се извъдихте .Или може би на тия дето пунтовците и бравите им харчат нормално ,двигатели са правени на луната от марсианци а не от същите тия прости италианци.
Коментар
-
относно високия разход
Смени свещите,ако някоя от тях не дава хубава искра се губи ценна течност. Въздушния филтър е мн важен за разхода. Ако направиш и стила си на каране подходящ,имам предвид да не настъпваш рязко десния педал,да сменяш предавките малко преди 3000 оборота (най точно е там където можеш да смениш предавката нагоре без да използваш съединителя) съм сигурен че разхода ти на гориво ще падне чуствително.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар