Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

голям разход на пунто 1-1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

сменя като сменяш маслото на около 10 000км, ако си на газ може и по често на 5000км
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

capi написа:
      kikianev написа:
      нема такъв филтер в смисъл че, много мръсен
      А на колко км. се сменя, моя е на 8000.
      Ами, предвид че струва левчета, аз моят го сменям на 5 хил километра. Перпоръчвам и на всички ! Предвид запрашеността на въздуха в България ...
      FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

11.5 Батка мойто пунто е 1.6 пълен инжекцион и градско 8л бензин,9л.газ !! Диагностика си е майката

Коментар

Има разлика м/у 1.1 и 1 и 6 двигател само погледни оборотите
          Grande Punto 1.3 75 hp
          Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Ми на мен ми дава 15 на 100 градско в София и мисля че има някакъв проблем . Бравото е 1.6 Ако може някой колега със същото да си каже мнението
            Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
            Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

biricata написа:
              Ми на мен ми дава 15 на 100 градско в София и мисля че има някакъв проблем . Бравото е 1.6 Ако може някой колега със същото да си каже мнението
              ,ама пълна или моно инжекция ?Несъм запознат много с бравотата ама при моно инекциите има загуба на въртящ момент и ,неправилно разпределяне на горивната смес ... при което се губи и мощност и разхода расте.
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
                biricata написа:
                ,ама пълна или моно инжекция ?Несъм запознат много с бравотата ама при моно инекциите има загуба на въртящ момент и ,неправилно разпределяне на горивната смес ... при което се губи и мощност и разхода расте.
                Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                Втората......пак същата!
                (_-_)______////_______(_-_)
                Punto75-Вече на жената!
                Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

biricata написа:
                  колега според мен е много ...... е то зависи и как я караш ....аз понякога не се сдържам на светофарите ....

Коментар

моето и то е 1.1 от плд съм градко бензин 6 газ 7-8 с настъпване но нека не забравяма че италианските коли не са мн икономични за градски условия брата ми беше 1.4 и харчеше 10 11 гАЗ
                    Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
                    Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
                    това няма умора за балканче

Коментар

моето и то е 1.1 от плд съм градко бензин 6 газ 7-8 с настъпване но нека не забравяма че италианските коли не са мн икономични за градски условия брата ми беше 1.4 и харчеше 10 11 гАЗ
                      Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
                      Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
                      това няма умора за балканче

Коментар

Абе пичове , вие върнахте в първи клас тия дето са ги мислили тия двигатели с това за загуба на въртящ момент ,неправилно разпределение на горивната смес, губене на мошност ,разход на гориво ....е...и и специалистите се извъдихте .Или може би на тия дето пунтовците и бравите им харчат нормално ,двигатели са правени на луната от марсианци а не от същите тия прости италианци.

Коментар

Ами пълен инжекцион е бравото 1,6 16в. Открих че разширителя преди въздушния филтър се е пръснал и има голяма дупка отдолу. Дали е свързано с големия разход ?
                          Opel Astra Coupe Bertone Turbo Z20LET 200 hp
                          Fiat Bravo 1.6 16v 118 hp ПРОДАДЕН !!!

Коментар

Всичко което не е както е излязло от завода може да е свързано с висок разход

Коментар

относно високия разход

Смени свещите,ако някоя от тях не дава хубава искра се губи ценна течност. Въздушния филтър е мн важен за разхода. Ако направиш и стила си на каране подходящ,имам предвид да не настъпваш рязко десния педал,да сменяш предавките малко преди 3000 оборота (най точно е там където можеш да смениш предавката нагоре без да използваш съединителя) съм сигурен че разхода ти на гориво ще падне чуствително.

Коментар

Working...
                              X