z_sutrov написа:

Поздрави.
Поздрави.  

Поздрави.
Поздрави.  

Като изляза на дълго пада на 7-8....и то ако карам до 130км/чПросто искам някакви мнения и изказвания от хора с такива коли за да може да сравня с моята...
Като изляза на дълго пада на 7-8....и то ако карам до 130км/чПросто искам някакви мнения и изказвания от хора с такива коли за да може да сравня с моята... Не е ли абсурдно
Не е ли абсурдно  Закачал съм колата на диагностика 3-4 пъти и казват че Ламбд сондата работи перфектно и че газовете които излизат от аспуха са добри.... изобщо казват че колата е перфектна...Аз не мисля така обаче.....вие как мислите
Закачал съм колата на диагностика 3-4 пъти и казват че Ламбд сондата работи перфектно и че газовете които излизат от аспуха са добри.... изобщо казват че колата е перфектна...Аз не мисля така обаче.....вие как мислите  )))
))) ) и извънградско (6.3л на 100км)Аз съм със Фиат Стило, но с подобен двигател 1,6 16в 103к, губя около 100 или повече грама антифриз на месец но не ми беше хрумвало да свържа малък теч в охладителната система със големия разход.Днес смених свещи и се канех скоро да сменям Ламбдата, но явно ще трябва първо да се захвана с този теч. Бях започнал да се оглеждам за продукт, който се сипва в радиатора и според етикета запушвал маки дупки, но първо ще се посъветвам с майстор...Пиши ако успееш да го решиш преди мен
 ) и извънградско (6.3л на 100км)Аз съм със Фиат Стило, но с подобен двигател 1,6 16в 103к, губя около 100 или повече грама антифриз на месец но не ми беше хрумвало да свържа малък теч в охладителната система със големия разход.Днес смених свещи и се канех скоро да сменям Ламбдата, но явно ще трябва първо да се захвана с този теч. Бях започнал да се оглеждам за продукт, който се сипва в радиатора и според етикета запушвал маки дупки, но първо ще се посъветвам с майстор...Пиши ако успееш да го решиш преди мен

Коментар