когато съм на 4-та или 5-та ( около 100 км/h- примерно) и като пусна педала на газта...оборотите си стоят на 2800/3000 в зависимост колко са в момента на отпускане на газта ......при намаляване на скороста оборотите си падат....при ниските скорости това не се забелязва ....някой да е имал подобен проблем??
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1.2 16V оборотите не падат при връщане на газта ...
Collapse
X
-
Re: Браво 1.2 16V оборотите не падат при връщане на газта
lasthope7 написа:когато съм на 4-та или 5-та ( около 100 км/h- примерно) и като пусна педала на газта...оборотите си стоят на 2800/3000 в зависимост колко са в момента на отпускане на газта ......при намаляване на скороста оборотите си падат....при ниските скорости това не се забелязва ....някой да е имал подобен проблем??
-
при мен при изключване от скорост оборотите веднага падат до 2000, стоят там около 10-тина секунди и чак след това слизат до 800пробвай да почистиш MAP сензора; вадиш буксата и развиваш двата винта - главите са еврейска звезда; от вътрешната страна има една тръбичка - пръскаш вътре с контактен спрей няколко пъти, докато не престане да излиза чернилка; след това промиваш с топла вода, остави го да изсъхне за около 30-40 минути, преди да го монтираш обратноцелта е да се разкара натрупаната мръсотия по мембраната и по вътрешните стени на тръбичката; не трябва да се бърка вътре с твърди неща, за да не се прецака мембраната2.4 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар