Здравейе колеги ...Пиша ви, зашото съм отчаян от моята италианка, а толкова я обичам ...Проблема ми е следния ... Имам Фиат Темпра 1.6 sx.ie.cat .. една сутрин, слязах да припаля колата докато татко беше на работа но безуспешно ... колата неискаше да пали 2 седмици и си мислехме че проблема е в имобилаизера, защото имахме чувството че недостига бензин до двигателя ... то май и така си беше ... в колата имаше резервен компютър от Фиат Типо и сложихме него и най интересното се получи ... колата не държи обороти, оборотомера скача наляво надясно, много трудно пали и докато стартера върти, припалва някой цилиндър и гърми в ауспуха ... тази сутрин като палехме колата успя да запали но двигателя работеше в голяма мъка ... дърйеше много ниски обороти и колата буквално подскачаше и се тресеше.. имам чувството че не работеха всички цилиндри и не изгаря правилно горивната смес защото при подадени високи обороти имаше гърмене в ауспуха и много дими от ауспуха ... имам един въпрос ... Възможно ли е да е от дистрибуторната капачка за разпределение на подаването на тока към цилиндрите? ... давайте идеи .. отчаяно се нуждая от тях ..... Весели Празници ... !!! Поздрави :D :D :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМОЩ!... Вече се отчаях
Collapse
X
-
Георги Йорданов написа:На компютъра на Фиата има една тръбичка за вакуум .. тя за какво служи .. важна ли е, защото моята е счупена ... да знам дали да я оправямКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
Фиата работи добре .. тако му е изчистил делкото, тозите и дистрибуторната капачка .. пали от раз и всичко е наред .. вчера както мислехме че е наред, се качихме за да отидем по магазините и .... ахааа ... нито следа от работещия двигател ... пак не подаваше гориво до двигателя ... татко повтори тези неща с чистенето и Фиата запали но акомулатора вече се беше скапал и сега се зарежда ..... някой знае ли добър сервиз във Варна където могат да ми оправят тоците ..?Трябва да си голям за да пораснеш ?!?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар