Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с свещите Браво 1.6 16V GT

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с свещите Браво 1.6 16V GT

Понеже колата е на една седмица и в началото като премигваше chek engine лампичката (последната от дясно на ляво няква тръбичка дето пръска нещо поне аз тва виждам ) си мислих че от факта че не е карала и трябва просто да се покара ... след първия ден спряда да по премигва но след ония ден след една седмица светна и неще да гасне спрях колата от движение да не стане беля ... това което установих само с просто око че една от дюзите или незнам какво точно се казва простете за некоректноста та видях че е по изкочила от другите и не застопорена като другите 3 на снимката сам показал за какво говоря ..... чудя се къде да я закараме ... мисля че не е нещо сериозно ... искам да питам и къде има мотор тест да проверя двигателя да ли бачка в синхрон и всичко е ОК .... Благодаря за менията ....
    Bravo 1.6 16V GT `00

Това, което си показал на снимката са ти свещите, не дюзите. Отивай на комп. диагностика !
    Fiat Bravo 1.6 16V GT

Коментар

Ок мерси за инфото (промених и името даже) ... при първа възможно я качвам на компютър ...
      Bravo 1.6 16V GT `00

Коментар

Колега аз бих ти предложил да смениш всички свещи пък ако продължава да прави проблеми тогава я води на доктор
        Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
        И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
        .

Коментар

Re: Проблем с свещите Браво 1.6 16V GT

ChosenOne написа:
          Понеже колата е на една седмица и в началото като премигваше chek engine лампичката (последната от дясно на ляво няква тръбичка дето пръска нещо поне аз тва виждам ) си мислих че от факта че не е карала и трябва просто да се покара ... след първия ден спряда да по премигва но след ония ден след една седмица светна и неще да гасне спрях колата от движение да не стане беля ... това което установих само с просто око че една от дюзите или незнам какво точно се казва простете за некоректноста та видях че е по изкочила от другите и не застопорена като другите 3 на снимката сам показал за какво говоря ..... чудя се къде да я закараме ... мисля че не е нещо сериозно ... искам да питам и къде има мотор тест да проверя двигателя да ли бачка в синхрон и всичко е ОК .... Благодаря за менията ....
          Това което си посочил ти е лулата на свещта, нормално е ако е излязла или е хлабава да не ти дава добър контакт и да прекъсва мотора, така че може да се наложи да сменяш и кабели за свещите.
          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Re: Проблем с свещите Браво 1.6 16V GT

batproho написа:
            ChosenOne написа:
            Това което си посочил ти е лулата на свещта, нормално е ако е излязла или е хлабава да не ти дава добър контакт и да прекъсва мотора, така че може да се наложи да сменяш и кабели за свещите.
            И аз имах същото предвид щом свща не е работила добре заради кабела,следователно тази свещ си е заминала.Затова предложих да смени първо свещите
            Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
            И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
            .

Коментар

Working...
            X