Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво GT 1.8 не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво GT 1.8 не пали

Здравейте колеги днес както си карах ми светна лампата до тази на акомулатора мисля че е за инжекциона и колата изгасна.Не искаше да запали след известно сръчкване по релетата в жабката запали и така до един паркинг където изгасна и до там.Code лампата ми свети постоянно и не гасне не гаснат също и лампите за акомулатора , инжекциона и маслото а колата не дава никакви признаци да запали силно се надявам да е от имобилаизера но идея си нямам каква е причината и как да я оправя.Дайте съвети ако някой е имал такъв проблем.
    и добре да живееш се жениш

Имах подобен проблем миналата година, и то пак след застудяване.Викнах Пътна Помощ, качиха я на платформа с лебедка и в сервиза.Пуснаха и диагностика и имаше някакви грешки в компютъра, изчистиха ги и заспа.
    Ползвайте мигачи!
    Sometimes I feel like screaming

Коментар

при релетата в жабката има и бошони виж дали са здрави
      тел.0897943620

Коментар

Браво не пали

Прегледах и предпазителите в жабката но са здрави.Четох че под седалката има някакав бутон за какво точно е той

Коментар

Re: Браво не пали

kosio_mitov написа:
          Прегледах и предпазителите в жабката но са здрави.Четох че под седалката има някакав бутон за какво точно е той
          Колега този "бутон" изключва при удар на колата,спира тока към бензиновата помпа,много от колегите предупреждават да не се пипа,но ти може да провериш данеби случаино да е изключил
          Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
          И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
          .

Коментар

браво не пали

мерси за отговора честно казано нямам спомен да съм го натискал.Искам да попитам и дали има и други релета в купето освен тези в жабката

Коментар

Има релета, на таблото с бушоните. Но след като ти свети "CODE", не виждам какво го мислим още, очевидно имаш проблем с имобилайзера. Не релета, ами ключар само може да ти помогне.

Коментар

браво не пали

Е да ама пробвах и двата ключа който имам и не стана и с двата малко невероятно ми се струва и двата ключа да са дали фира при положение че единия въобще не съм го ползвал

Коментар

Защо мислиш, че проблема може да е само в ключа?

Коментар

браво не пали

Точно това искам да разбера къде още може да бъде проблема защото до тук събрах мнения от колег в форума и приятели че може да бъде само грешка в компютъра ,може да е лоша електрическа връзка,може да е изгорял предпазител,може да бъде реле или лошо замасяване на компютъра и просто искам да разбера кое от тези неща е реална причина и кое не.,защото след като светна лампата на инжекцията за първи път колата успя да запали два пъти на третия път нещата просто приключиха

Коментар

Ще ти дам няколко съвета ти си реши дали ще ги пробваш 1ви махаш кората под волана и виждаш тва на контактния самото начало над ключалката имаш 1 "пръстен" тва е имобилаизера извади го максимално на пред по вузможност дo ключа ти,и виж дали ще спре да свети "Code" 2 ри откачи си акомулатора за 1 час да ти се рестартира компа,ако е натрупало грешки ще ги изчисти. дано има ефект стискам палци .
                      Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
                      И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150
                      .

Коментар

браво не пали

мерси ще пробвам и двете

Коментар

кола

ако не се обади да е закачим с машината да видим какво ще покаже ако не да го махнем кода като начало или да се препрограмират ключовете
                          КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                          Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                          http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Working...
                          X