Здравейте колеги днес както си карах ми светна лампата до тази на акомулатора мисля че е за инжекциона и колата изгасна.Не искаше да запали след известно сръчкване по релетата в жабката запали и така до един паркинг където изгасна и до там.Code лампата ми свети постоянно и не гасне не гаснат също и лампите за акомулатора , инжекциона и маслото а колата не дава никакви признаци да запали силно се надявам да е от имобилаизера но идея си нямам каква е причината и как да я оправя.Дайте съвети ако някой е имал такъв проблем.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво GT 1.8 не пали
Collapse
X
-
Re: Браво не пали
kosio_mitov написа:Прегледах и предпазителите в жабката но са здрави.Четох че под седалката има някакав бутон за какво точно е тойКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
браво не пали
Точно това искам да разбера къде още може да бъде проблема защото до тук събрах мнения от колег в форума и приятели че може да бъде само грешка в компютъра ,може да е лоша електрическа връзка,може да е изгорял предпазител,може да бъде реле или лошо замасяване на компютъра и просто искам да разбера кое от тези неща е реална причина и кое не.,защото след като светна лампата на инжекцията за първи път колата успя да запали два пъти на третия път нещата просто приключихаи добре да живееш се жениш
Коментар
-
Ще ти дам няколко съвета ти си реши дали ще ги пробваш 1ви махаш кората под волана и виждаш тва на контактния самото начало над ключалката имаш 1 "пръстен" тва е имобилаизера извади го максимално на пред по вузможност дo ключа ти,и виж дали ще спре да свети "Code" 2 ри откачи си акомулатора за 1 час да ти се рестартира компа,ако е натрупало грешки ще ги изчисти. дано има ефект стискам палци .Карал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар