Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

питане за фиат браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

питане за фиат браво

колата е фиат браво 1,4 12в.като я запаля сутринта и не даржи обороти.като загрее малко и се оправят....като откача + или - на акумолатора за една вечер и на сутринта като го закача и запаля и всичко си е нормално...колата си работи нормално 1-2 дена и после пак започва сащото,запали ли студена не даржи обороти.колата е с газово ако има значение...сащо така колата не даржи еднакви обороти ами ги мини примерно 900-1000-1100,но не го прави винаги...

Заради газовата уредба шашкаш копмпютъра си . Май някои газаджии правят цъкалка и ресетват ECU-то всеки път при палене ... Като цяло няма по-лоша идея за мен, но за твоя случай ще свърши работа.
    Fiat Marea 1.8 16V ELX

Коментар

tedynaidenov написа:
      Заради газовата уредба шашкаш копмпютъра си . Май някои газаджии правят цъкалка и ресетват ECU-то всеки път при палене ... Като цяло няма по-лоша идея за мен, но за твоя случай ще свърши работа.
      каде се варзва тва цъкало.каде трябва да го вържа за да го направя

Коментар

Пич не е от това според мен, и аз имах същия проблем и минах през всичко и най накрая само се оправи.... Кажи на газ или на бензин ти го прави или и на двете. Мойта я карам само на бензин и винаги е карана на бензин и пак ми го прави и какво ли не смених почистих и пак не но сега се оправи сама Незнам как :S
        АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
        Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

FireBlade написа:
          Пич не е от това според мен, и аз имах същия проблем и минах през всичко и най накрая само се оправи.... Кажи на газ или на бензин ти го прави или и на двете. Мойта я карам само на бензин и винаги е карана на бензин и пак ми го прави и какво ли не смених почистих и пак не но сега се оправи сама Незнам как :S
          колата като го прави го прави и на газ и на бензин.не държи обороти парвите 5-10 мин докато не позагрее малко.после се оправят...

Коментар

Working...
          X