колата е фиат браво 1,4 12в.като я запаля сутринта и не даржи обороти.като загрее малко и се оправят....като откача + или - на акумолатора за една вечер и на сутринта като го закача и запаля и всичко си е нормално...колата си работи нормално 1-2 дена и после пак започва сащото,запали ли студена не даржи обороти.колата е с газово ако има значение...сащо така колата не даржи еднакви обороти ами ги мини примерно 900-1000-1100,но не го прави винаги...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за фиат браво
Collapse
X
-
Пич не е от това според мен, и аз имах същия проблем и минах през всичко и най накрая само се оправи.... Кажи на газ или на бензин ти го прави или и на двете. Мойта я карам само на бензин и винаги е карана на бензин и пак ми го прави и какво ли не смених почистих и пак не но сега се оправи сама Незнам как :SАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
-
FireBlade написа:Пич не е от това според мен, и аз имах същия проблем и минах през всичко и най накрая само се оправи.... Кажи на газ или на бензин ти го прави или и на двете. Мойта я карам само на бензин и винаги е карана на бензин и пак ми го прави и какво ли не смених почистих и пак не но сега се оправи сама Незнам как :S
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар