Здравейте,от скоро съм във форума и не знам дали е правилното място на темата. Проблемът се състои в това, че по време на движение колата "прекъсва". Не е постоянно прекъсването, но от време на време. Също така се появява и при скорост от над 100 и малко километра. Като отпусна педала на газта или намаля под 100 и спира. Смених свещи, кабели, бензинов, въздушен филтър, но резултат нямаше. Ако някой може да помогне с информация, ще бъда много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прекъсване на ТИПО 1.6
Collapse
X
-
Ай се кажи каква точно е колата - карбуратор или моноинжекция. На бензин ли я караш или на газ и на кое гориво прави проблеми. Или и на двете. От това което си написал, ако се случва при движение на бензин, ми идва на ум проблем с бензиновата помпа. Ама така само гадаем.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
-
Re: Прекъсване на ТИПО 1.6
gogo_gesh написа:Здравейте,от скоро съм във форума и не знам дали е правилното място на темата. Проблемът се състои в това, че по време на движение колата "прекъсва". Не е постоянно прекъсването, но от време на време. Също така се появява и при скорост от над 100 и малко километра. Като отпусна педала на газта или намаля под 100 и спира. Смених свещи, кабели, бензинов, въздушен филтър, но резултат нямаше. Ако някой може да помогне с информация, ще бъда много благодарен.
Коментар
-
Ми значи, според мен е възможно все пак да е от помпата. Да речем, при ниски обороти праща достатъчно гориво, за да работи нормално. При високи обаче е възможно горивото да не достига и за това да прекъсва. Та ако не е помпата, е хубаво да се провери пътят на бензина от нея до ДВГ-то. За сплекани тръби, зацапан горивен филтър и други. Дюза да речем. Не знам дали е възможно, но може да има проблем и в потенциометърната плочка, в смисъл да не са и наред пътечките в сектора, където работи на високи обороти. Аз лично заради нея имах проблем с ниските обороти.Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
Suzuki GSX 1100 E 1985 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар