Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с паленето на ХГТ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с паленето на ХГТ

Имам проблем със запалването на браво хгт, колата не беше в движение в продължение на една година, защото не палеше. от там се оказа, че е проблем със стартера, от там много разправии с майстори, но го оправих и се наложи сам да го монтирам. запали няколко пъти и от тогава не ще, един съсед стар майстор ми каза, че не стигал бензин в двигателя, извадихме едно маркуче от двигателя (не знам точно кое) и от там си течеше бензин, та и това отпада като вариант. колата няма имобилайзер или поне аз не знам за такъв. Поприцип и скобите на повечето маркучи за момента са хлабави, защото не мога да я вкарам в движение да стигна поне до някой майстор, това може ли да е причина?приемам всякакви препоръки и ще ви помоля да обяснявате като за полуидиот, защото съвсем скоро открих, че "под капака на колите има нещо"
    EX Fiat Punto mk1 1.2 75
    EX Fiat Bravo HGT 147
    Винаги на 100 октана

Като дадеш на контакт на таблото трябва да светне и след 1-2 секунди да изгасне code или един ключ,имаш ли такова нещо.

Коментар

Провери какво става със свещите, сухи или мокри са. Ако са мокри трябва да видиш дали има искра на тях, ако са сухи или дюзите не щракат или някъде другаде е проблема. Но като начало почни от това и кажи какво е положението.

Коментар

мерси за бързата реакция, още утре ще се възползвам от съветите ви
        EX Fiat Punto mk1 1.2 75
        EX Fiat Bravo HGT 147
        Винаги на 100 октана

Коментар

Working...
        X