Имам следния проблем когато паля и самия стартер само завърта и не иска да запали пробвах някой неща гледах маслото, зареждах акомулатори ако можете да ми помогнете ще съм ви много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Фиат Брава 1.6 16V
Collapse
X
-
Ако "code" свети постоянно значи е от имобилаизера,а ако си е наред при даване на контакт само светка и след 3..4 секунди изгасва.Поне аз смятам така има по компетентни от мен да ме поправят ако греша.Ако сичко тва е наред проблема ти е някаде другадеКарал-Fiat Bravo 1.4 /1.6 Stilo 1.6
И сега Мръсен дизел. АР 147 1.9 150.
Коментар
-
колега, намери кабели или акумулатор на заем от приятел , и аз така имах един акумулатор, зареждах го, светеше му зеленото оче, завърташе ама нанайси. Като сложих новия и запали без да се замисли. То с тия фарове и като позастудее - реотани, вентилатори и ако имаш и радио и караш на къси разстояния със стар акумулатор и му се такова таковата...Brava 1.6 EL, '98
182A4
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:ако е бутона ще свети и кода и няма диагностика , помпата не работи и дюзите не е от него освен ако лапмата на кода е няма и неможе да се разбере видимопровери релетата и бушоните при двигатела до чистачкитеFiat Brava 1.6 16v
Коментар
-
victor5 написа:Всичко което показах пробвах и е наред. Още не мога да открия проблема!Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Колега как върти стартера? Върти ли целия мотор.... виж бушоните както казаха вече и как провери дали дават искра свещите може да са се зацапали вади ли ги? може бубина да е или входа към нея... Много неща може да са дай малко повече инфо какво се случва при опит да запалиАЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.
Fiat 1100L 42г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар