Има ли начин да се разберат какви са пораженията без да се свалям главата? - Да сложа нов ремък и ако върви да плюя в пазата и да карам?Ако имам изкривени клапани, освен тях трябва ли друго да се сменя - валове?Дали няма да излезе по лесно/евтино направо да сменя целия двигател с друг втора ръка (продават се в форума)?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсах ангренажен ремък, как да разбера пораженията?
Collapse
X
-
Slavi_Lancia написа:Има начин и без да сваляш главата, сваляш мотора, слагаш друг, сменяш ремъка, въртиш , плюеш в пазвата и карашФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Много колеги се плашат от отваряне на мотора, сякаш това е кутията на пандора! Свали главата и виж пораженията и докато е отворен използвай да му направиш пълна ревизия и на долнището! Това е в пъти по-добър вариант, отколкто да се вземе мотор с неясен произход и километри!! А после ще имаш чисто нов мотор!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Здравейте,Към момента мисля да сменя цялата глава с такава втора ръка, защото и без това доста ми тракаха валовете преди това, и нищо чудно единия да е затегнал и затова да се е скъсал ремъка. Иначе нещо не ми се занимава да сервизирам целия двигател, много работа ще се отвори предполагам да се вади целия двигател от коша... а така предполагам че в някой сервиз за един дообед ще ми сменят главата. Много благодаря за всички коментари.Brava 1.6 16v
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар