здравейте не знам дали е за тук темата ако съм объркал раздела моля да я преместите .та за проблема преди време си налях един много ху бав бензин и то цял резервоар патувах до София и после обратно до Плевен и се видях в приключение повече от 4000 оборота не вдигнах прекъсваше яко бравока на другия ден свалих бензиновия филтър и от него потече нещо като тиня (беше на 1000км) свалих резервоара и излях всичкия гаден бензин почистих го и след кратак оглед на помпата установих че едната клема беше доста нагоряла зачистих я и върнах всичко на място налях хубав бензин запалих я няма проблем докато не падне нивото на бензина на 2 деления преди резервата тогава почва едно забиване едно припукване абе ужас и не ми идва на ум от какво е дали помпата се е прецакала от гадния бензин или не сам монтирал нещо на мястото му колата е браво 1.6 16в 97,
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с бензиновата помпа или.....
Collapse
X
-
Re: проблем с бензиновата помпа или.....
браво.сх1 написа:здравейте не знам дали е за тук темата ако съм объркал раздела моля да я преместите .та за проблема преди време си налях един много ху бав бензин и то цял резервоар патувах до София и после обратно до Плевен и се видях в приключение повече от 4000 оборота не вдигнах прекъсваше яко бравока на другия ден свалих бензиновия филтър и от него потече нещо като тиня (беше на 1000км) свалих резервоара и излях всичкия гаден бензин почистих го и след кратак оглед на помпата установих че едната клема беше доста нагоряла зачистих я и върнах всичко на място налях хубав бензин запалих я няма проблем докато не падне нивото на бензина на 2 деления преди резервата тогава почва едно забиване едно припукване абе ужас и не ми идва на ум от какво е дали помпата се е прецакала от гадния бензин или не сам монтирал нещо на мястото му колата е браво 1.6 16в 97,FIAT Punto '94, 1.1 Petrol
Реклама
Collapse
Коментар