Значи колата е на приятел от днес има следния проблем колата започна да работи неравномерно прегледах свещите сичко ок бяха Бриск а-лаин сложих ги пак така даде ми тези които беше свалил преди бяха поизносени почуках електродите и ги сложих пак сищия проблем взех да вадия бобините както си работи при единия цилиндър нямаше промяна в работата на мотора като вадя бобината смениних я на друг цилиндър проблема се появи и там и самата бобина преискрява външно в корпуса на мотора като и сложа свещ си има искра, Въпроса ми е бобина ли е избила и ако да от каво е породен този проблем, рискувам ли нещо да сваля една от моите и да пробвам?Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,8
Collapse
X
-
u_bo
Re: Браво 1,8
tisho_g написа:Значи колата е на приятел от днес има следния проблем колата започна да работи неравномерно прегледах свещите сичко ок бяха Бриск а-лаин сложих ги пак така даде ми тези които беше свалил преди бяха поизносени почуках електродите и ги сложих пак сищия проблем взех да вадия бобините както си работи при единия цилиндър нямаше промяна в работата на мотора като вадя бобината смениних я на друг цилиндър проблема се появи и там и самата бобина преискрява външно в корпуса на мотора като и сложа свещ си има искра, Въпроса ми е бобина ли е избила и ако да от каво е породен този проблем, рискувам ли нещо да сваля една от моите и да пробвам?Благодаря
-
колега немога да разбера много добре проблемати, при мен имах подобен проблем само че той се изявяваше след като загрее яко колата (задръствания и т.н.) и почва веднага да работи на 2 цилиндъра (ако е бобина за фиат браво отказват два цилиндъра няма как само 1 ) а друг проблем който се сещам и съм имам е като откачих без да искам някаква вакумно мъркуче и почна да мени обороти и малко загуби мощност но и със двата проблема си карах по 10 км нямах избор1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
u_bo
metropolix написа:колега немога да разбера много добре проблемати, при мен имах подобен проблем само че той се изявяваше след като загрее яко колата (задръствания и т.н.) и почва веднага да работи на 2 цилиндъра (ако е бобина за фиат браво отказват два цилиндъра няма как само 1 ) а друг проблем който се сещам и съм имам е като откачих без да искам някаква вакумно мъркуче и почна да мени обороти и малко загуби мощност но и със двата проблема си карах по 10 км нямах избор
Коментар
-
tisho_g написа:ако се кара така 30-40 мкм проблем ли е ок като сложа др бобина няма проблем но като сложа свещ на таия която е дала фира си дава искара как да го разбирамHonda Accord 1.8 115к.с. 96г.
Honda Civic 1.5 90к.с. 93г.
FIAT Marea 115 '99 1.8 113hP 182.A2.000